|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjiga Kamasutra
30.1.2011 22:23:07   
Anonimen
Dragemu bi za Valentinovo rada podarila eno izmed teh knjig, pa me zanima vaše mnenje o teh dveh. "Super vroči seks je medna nova na trgu. a jo katera že ima? kaj pa kamasutra? a je uporabna, dobra...?

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 1.2.2011 21:31:43 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS
31.1.2011 9:01:29   
pridna_janja
jaz sem dobila knjigo kamasutra pred leti in je res dobra knjiga 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2011 9:31:45   
mika
Kaj pa vem...kamasutra se je men zdela kot 'sex za telebane', pa sem že več teh knjig prelistala.

Super vroči sex, sicer še nisem videla, ampak po moje nič novega.

Če sta pa mogoče bolj 'zaprta' kar se spolnosti tiče, je pa kamasutra dober uvod in vzpodbuda možu oz. partnerju v nov začetekuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2011 9:34:12   
ZARA
Že naslov "Super vroči seks" odbija na polno. Kaj češ mu knjigo podarjat? A ne ve kam gre kaj? No, srečno pri nakupu, vsekakor.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2011 9:43:46   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Že naslov "Super vroči seks" odbija na polno. Kaj češ mu knjigo podarjat? A ne ve kam gre kaj? No, srečno pri nakupu, vsekakor.

Ja, zna se zgoditi, da si bo napačno interpretiral darilo in mislil, da "slabo opravi" in rabi dodatno izobraževanje na tem področju. In naslov je res tak, kot bi si ga najstnik izmislil, Če bi rada popestrila vajino intimnost, ti predlagam obisk kakega Venera shopa, pa malo pobrskaj med raznimi lisicami, geli, obročki itd user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2011 12:31:52   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Ja, zna se zgoditi, da si bo napačno interpretiral darilo in mislil, da "slabo opravi" in rabi dodatno izobraževanje na tem področju.

Ja, roko na srce, jst sem najprej na to pomislila. Ga zna užalit tako darilo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS
31.1.2011 13:27:46   
jaša2
pa ženske, a knjigo KAMASUTRA tudi uporabljate oz.a se najdete v njih? ker objavljeno je bilo, da je le nekaj malega v tej knjigi tud uporabno v resničnem življenju.user posted image

< Sporočilo je popravil jaša2 -- 31.1.2011 13:32:13 >

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2011 13:36:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Ja, zna se zgoditi, da si bo napačno interpretiral darilo in mislil, da "slabo opravi" in rabi dodatno izobraževanje na tem področju.

Ja, roko na srce, jst sem najprej na to pomislila. Ga zna užalit tako darilo.

drage moje, naj vam povem, da je ON bil tisti, ki je v katalogu opazil to knjigo in pokazal zanimanje zanjo. ne bi bil užaljen, verjemite mi. je namreč takšen tip, ki se ful zanima stvari in sprobava kaj novega....tako da...
ne gre za to, ampak za primerjavo teh dveh knjig. sem mislila, da je katera že imela priložnost, malo prelistat tanovo knjigo. Kamasutro sem enkrat na hitro prelistala, pa se niti ne spomnim več, kako zgleda...seveda bi blo najlažje iti v kakšno knjigarno, ampak tu pri nas ni kakšne, bi se morala malo zapeljat. sem pač vprašala....

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2011 15:20:23   
ZARA
Aha, no to je pa drugo, če si sam želi. Upam, da bosta zadovoljna in zadovoljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2011 22:45:44   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

pa ženske, a knjigo KAMASUTRA tudi uporabljate oz.a se najdete v njih? ker objavljeno je bilo, da je le nekaj malega v tej knjigi tud uporabno v resničnem življenju.user posted image

Hmmm...3/4 položajev se mi zdi totalno neuporabnih...zakaj bi komplicirali, če lahko do užitka pridemo na bolj enottaven in udoben način? user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?