Knjiga Kamasutra (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Knjiga Kamasutra (30.1.2011 22:23:07)

Dragemu bi za Valentinovo rada podarila eno izmed teh knjig, pa me zanima vaše mnenje o teh dveh. "Super vroči seks je medna nova na trgu. a jo katera že ima? kaj pa kamasutra? a je uporabna, dobra...?

pridna_janja -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 9:01:29)

jaz sem dobila knjigo kamasutra pred leti in je res dobra knjiga 

mika -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 9:31:45)

Kaj pa vem...kamasutra se je men zdela kot 'sex za telebane', pa sem že več teh knjig prelistala.

Super vroči sex, sicer še nisem videla, ampak po moje nič novega.

Če sta pa mogoče bolj 'zaprta' kar se spolnosti tiče, je pa kamasutra dober uvod in vzpodbuda možu oz. partnerju v nov začetek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

ZARA -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 9:34:12)

Že naslov "Super vroči seks" odbija na polno. Kaj češ mu knjigo podarjat? A ne ve kam gre kaj? No, srečno pri nakupu, vsekakor.

Andromeda -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 9:43:46)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Že naslov "Super vroči seks" odbija na polno. Kaj češ mu knjigo podarjat? A ne ve kam gre kaj? No, srečno pri nakupu, vsekakor.

Ja, zna se zgoditi, da si bo napačno interpretiral darilo in mislil, da "slabo opravi" in rabi dodatno izobraževanje na tem področju. In naslov je res tak, kot bi si ga najstnik izmislil, Če bi rada popestrila vajino intimnost, ti predlagam obisk kakega Venera shopa, pa malo pobrskaj med raznimi lisicami, geli, obročki itd [sm=smiley2.gif]

ZARA -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 12:31:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Ja, zna se zgoditi, da si bo napačno interpretiral darilo in mislil, da "slabo opravi" in rabi dodatno izobraževanje na tem področju.

Ja, roko na srce, jst sem najprej na to pomislila. Ga zna užalit tako darilo.

jaša2 -> Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 13:27:46)

pa ženske, a knjigo KAMASUTRA tudi uporabljate oz.a se najdete v njih? ker objavljeno je bilo, da je le nekaj malega v tej knjigi tud uporabno v resničnem življenju.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 13:36:10)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Ja, zna se zgoditi, da si bo napačno interpretiral darilo in mislil, da "slabo opravi" in rabi dodatno izobraževanje na tem področju.

Ja, roko na srce, jst sem najprej na to pomislila. Ga zna užalit tako darilo.

drage moje, naj vam povem, da je ON bil tisti, ki je v katalogu opazil to knjigo in pokazal zanimanje zanjo. ne bi bil užaljen, verjemite mi. je namreč takšen tip, ki se ful zanima stvari in sprobava kaj novega....tako da...
ne gre za to, ampak za primerjavo teh dveh knjig. sem mislila, da je katera že imela priložnost, malo prelistat tanovo knjigo. Kamasutro sem enkrat na hitro prelistala, pa se niti ne spomnim več, kako zgleda...seveda bi blo najlažje iti v kakšno knjigarno, ampak tu pri nas ni kakšne, bi se morala malo zapeljat. sem pač vprašala....

ZARA -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (31.1.2011 15:20:23)

Aha, no to je pa drugo, če si sam želi. Upam, da bosta zadovoljna in zadovoljena.

Andromeda -> RE: Knjiga KAMASUTRA / SUPER VROČI SEKS (1.2.2011 22:45:44)

IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

pa ženske, a knjigo KAMASUTRA tudi uporabljate oz.a se najdete v njih? ker objavljeno je bilo, da je le nekaj malega v tej knjigi tud uporabno v resničnem življenju.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hmmm...3/4 položajev se mi zdi totalno neuporabnih...zakaj bi komplicirali, če lahko do užitka pridemo na bolj enottaven in udoben način? [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]