|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen nujno
28.7.2010 14:10:56   
miša24
Imam veliko težavo. Izgubila sem zadnjo klomifen tabletko. Jemljem polovičko, tako da v bistvu za zadnje dva dni. Vem, sliši se sramotno, da sem jo izgubila, ampak naj v svojo obrambo povem, da se tabletke zelo težko prelomi na pol in da je škatlica takšna, no izmuzne se ven tabletka takoj. V bistvu sem izgubila dvakrat po polovičko, torej eno.

K ginekologinji sem šla po recept in v lekarni me je čakalo neprijetno presenečenje. Klomifena ni nikjer za dobit, probala sem tudi lekarne po Sloveniji.

Ginekologinja pravi, da je najbolje, da se odpravim čez mejo, ampak jaz nimam te možnosti, posebej ne danes. Kdo bi si pa mislil da klomifena naenkrat sploh ni več za dobit??

Torej, moja prošnja: je katera iz Ljubljane in okolice, ki bi imela kakšno odvečno tabletko, katero mi lahko podari?. Gre za to, da je to prav zadnja zadnja tabletka tudi sicer(zaključujem štirimesečno kuro).

Morda pa le odgovor na vprašanje: kaj se mi bo zgodilo, če tabletke pač ne dobim in sem jih jemala samo tri dni? Ginekologinje več ne dobim na telefon, podobnega problema pa še nisem zasledila nikjer. Verjetno je najslabša stvar to, da ne pride do ovulacije, ne?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 28.7.2010 14:31:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KLOMIFEN NUJNO
28.7.2010 14:31:54   
isabeaux
Predvidevam, da če si jemala polovičko, je bilo dovolj za stimulans lastne o...kar pomeni, da če zadnja dva dni ne boš vzela...v najslabšem primeru bo o tudi nastopila, vndar verjetno malo prej....

upam da pa ti bo vseeno kakšna priskočila na pomoč...je pa res, da jih dobiš na recept v avstriji ali italiji, samo se plačajo...

vso srečo

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu miša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2010 15:16:55   
Anonimen
Zakaj pa je blo tuki treba par pripomb brisat??

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2010 19:20:57   
delfinka2211
živjo

mogoče kateri pride prav kontakt za tabletke klomifen

Klomifen lahko naročite in kupite samoplačniško npr. tudi preko e-naslova adler@apothekeferlach.at, lahko pa ga tudi osebno dvignete na naslovu (tam potrdite recept in baje zavarovalnica povrne strošek)....cena ene škatljice je cca 15evrov

Adler Apotheke Ferlach e.U.
Hauptplatz 16
9170 Ferlach - Borovlje

ga.tomic je kontaktna oseba in govori slovensko

telefon 0043 4227 2225

lp vsem in držimo pesti
--------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......