miša24 -> Klomifen nujno (28.7.2010 14:10:56)
|
Imam veliko težavo. Izgubila sem zadnjo klomifen tabletko. Jemljem polovičko, tako da v bistvu za zadnje dva dni. Vem, sliši se sramotno, da sem jo izgubila, ampak naj v svojo obrambo povem, da se tabletke zelo težko prelomi na pol in da je škatlica takšna, no izmuzne se ven tabletka takoj. V bistvu sem izgubila dvakrat po polovičko, torej eno. K ginekologinji sem šla po recept in v lekarni me je čakalo neprijetno presenečenje. Klomifena ni nikjer za dobit, probala sem tudi lekarne po Sloveniji. Ginekologinja pravi, da je najbolje, da se odpravim čez mejo, ampak jaz nimam te možnosti, posebej ne danes. Kdo bi si pa mislil da klomifena naenkrat sploh ni več za dobit?? Torej, moja prošnja: je katera iz Ljubljane in okolice, ki bi imela kakšno odvečno tabletko, katero mi lahko podari?. Gre za to, da je to prav zadnja zadnja tabletka tudi sicer(zaključujem štirimesečno kuro). Morda pa le odgovor na vprašanje: kaj se mi bo zgodilo, če tabletke pač ne dobim in sem jih jemala samo tri dni? Ginekologinje več ne dobim na telefon, podobnega problema pa še nisem zasledila nikjer. Verjetno je najslabša stvar to, da ne pride do ovulacije, ne?
|
|
|
|