|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen!
9.3.2005 15:34:08   
Sulfinija
Ne bom ponavlajal zgodbe jo vse tako predobro poznate rada bi vas le nekaj vprašala.

Danesw je tretji dan ko papcam klomifen in tako se potim opočutim se preveč polna energije in upanja za vse se mi fučka še za šefico študiram samo še na svojo :duda::racka::duda::duda::duda:,jem prekomerno še ponoči ne vem kolikokrat je to normalno po tem klomifenu?

LP in vse mi držite velike,velike pesti in v petek spet poročam kako bo šlo na UZ!!!

Mojca :sloncek::metulj::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klomifen!
9.3.2005 16:49:07   
mujcek
prejšnji mesec sem tudi jaz bila polna energije po klomifenu, ta mesec pa sem depresivna po klomifenu :)-
Glede hrane pa: verjetno se ti res zaradi klomifena poveča tek; ampak jaz imama velikega tudi takrat, ko ne jem klomifena :)-

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klomifen!
9.3.2005 17:47:34   
enci
Jaz sem tudi 3. dan na Klomifenu in danes zelo dobre volje. ampak dvomim, da bi to bil Klomifen. Pri meni gre za pomladansko razpolozenje, ko zagledam soncek se mi kar smeje!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Glede apetita, pri meni je enako s Klomifenom ali brez .... se mi pa zdi, da imam po Klomifenu malce bolj napihnjen trebuh in tazadnjo :grrr:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (87%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!