Klomifen! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Klomifen! (9.3.2005 15:34:08)

Ne bom ponavlajal zgodbe jo vse tako predobro poznate rada bi vas le nekaj vprašala.

Danesw je tretji dan ko papcam klomifen in tako se potim opočutim se preveč polna energije in upanja za vse se mi fučka še za šefico študiram samo še na svojo :duda::racka::duda::duda::duda:,jem prekomerno še ponoči ne vem kolikokrat je to normalno po tem klomifenu?

LP in vse mi držite velike,velike pesti in v petek spet poročam kako bo šlo na UZ!!!

Mojca :sloncek::metulj::sloncek:

mujcek -> Klomifen! (9.3.2005 16:49:07)

prejšnji mesec sem tudi jaz bila polna energije po klomifenu, ta mesec pa sem depresivna po klomifenu :)-
Glede hrane pa: verjetno se ti res zaradi klomifena poveča tek; ampak jaz imama velikega tudi takrat, ko ne jem klomifena :)-

enci -> Klomifen! (9.3.2005 17:47:34)

Jaz sem tudi 3. dan na Klomifenu in danes zelo dobre volje. ampak dvomim, da bi to bil Klomifen. Pri meni gre za pomladansko razpolozenje, ko zagledam soncek se mi kar smeje!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Glede apetita, pri meni je enako s Klomifenom ali brez .... se mi pa zdi, da imam po Klomifenu malce bolj napihnjen trebuh in tazadnjo :grrr:
lp
enci:metulj:

Stran: [1]