|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ključ brezdomca
9.1.2006 7:36:40   
Anonimen
Tako je naslov knjige (avtobiografije), ki jo je napisal moj prijatelj Franci Rogač, sedaj pravljičar (morda imate katero od njegovih pravljic celo doma, za svoje otroke), nekoč pa "punker" in moj sostanovalec v najstniških letih...
Knjiga izide marca letos, v njem pa je, kot v vsaki avtobiografiji, seveda, opisano njegovo življenje, za katerega mi lahko na besedo verjamete, da je (bilo) zelo zanimivo. V njej sem omenjena celo jaz...
Priporočam vam jo za prebrat, seveda, če jo pa katera želi povrhu vsega še kupiti, se pa lahko obrne name...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ključ brezdomca
9.1.2006 7:41:05   
April
jaz sem tud poznala frakla, vsaj tako smo mu mi takrat rekli.. ja to so bili časi. mi je pa okvirno poznana njegova zgodba. zelo zanimivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 7:43:14   
CUKRČEK
Francija Rogača osebno sicer ne poznam....kolikor sem ga pa v medijih videla mi je pa strašanska faca. Res! Prav fleten mi je, ker tako izstopa že z videzom. Ni nek klasičen pravljičar. Verjamem, da ima pestro življensko zgodbo za seboj.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 7:45:30   
Anonimen
April, a se midve mogoče od kje poznava? Govoriva o Fraklu, je, seveda... user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 8:02:07   
April
mislim, da ne kerensa. Sej pravim, stvari so se dogajale kakšnih deset let nazaj, ko smo se klatil od prešerna do knafla, metelkova...men je blo vse skupaj bol mim, ampak kašne alternative takrat ni bilo. se je pa moral nekaj dogajat.
jaz sem bila bolj kot stranski opazovalec prisotna, pa prjijateljice pazila, da niso kakšne večje neumnosti ušpičle. so ble vse pod takšnimi ali drugačnimi substancamiuser posted image . se mi zdi vse skupaj sto let nazaj, se je tok spremenilo vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2006 8:05:07   
Seven*
Njegove pravljice sem ze pred casom iskala. Kje se jih da kupiti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 10:41:02   
metka
Mi imamo njegovo pravljico o Izgubljeni slončici in naša "tavelka" je res navdušena nad njo!user posted image  Dobila jo  je za rojstni dan in Franci ji je napisal celo posvetilo!  Bom pa jaz "sigurno" prebrala njegovo življensko zgodbo!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 12:47:54   
Anonimen
Seven, knjige ti lahko jaz zrihtam, če hočeš. Morda celo po malce bolj ugodni ceni.

April... vem, ja, da se je vse skupaj dogajalo 10 let nazaj, saj smo takrat tudi mi bluzili od Metelkove do Prešerna, hehehe... zato pa vprašam, če se poznava... samo svoje ime mi zaupaj, pa bo vse jasno. Ali pa mi povej, če si poznala Manco in Jerneja.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2006 18:23:30   
Franci Rogač
Živjo! Franci Rogač tukaj, da prosim, če me lahko pokličeš:040 246 271

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2006 19:21:43   
žužu
hm, zanimivo...
rogačevih pravljic žal še nisem prebrala, pa čeprav piševa za isto založbo. no, jih bom v kratkem...

(odgovor članu Franci Rogač)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?