Ključ brezdomca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Ključ brezdomca (9.1.2006 7:36:40)

Tako je naslov knjige (avtobiografije), ki jo je napisal moj prijatelj Franci Rogač, sedaj pravljičar (morda imate katero od njegovih pravljic celo doma, za svoje otroke), nekoč pa "punker" in moj sostanovalec v najstniških letih...
Knjiga izide marca letos, v njem pa je, kot v vsaki avtobiografiji, seveda, opisano njegovo življenje, za katerega mi lahko na besedo verjamete, da je (bilo) zelo zanimivo. V njej sem omenjena celo jaz...
Priporočam vam jo za prebrat, seveda, če jo pa katera želi povrhu vsega še kupiti, se pa lahko obrne name...

April -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 7:41:05)

jaz sem tud poznala frakla, vsaj tako smo mu mi takrat rekli.. ja to so bili časi. mi je pa okvirno poznana njegova zgodba. zelo zanimivo.

CUKRČEK -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 7:43:14)

Francija Rogača osebno sicer ne poznam....kolikor sem ga pa v medijih videla mi je pa strašanska faca. Res! Prav fleten mi je, ker tako izstopa že z videzom. Ni nek klasičen pravljičar. Verjamem, da ima pestro življensko zgodbo za seboj.

Anonimen -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 7:45:30)

April, a se midve mogoče od kje poznava? Govoriva o Fraklu, je, seveda... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

April -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 8:02:07)

mislim, da ne kerensa. Sej pravim, stvari so se dogajale kakšnih deset let nazaj, ko smo se klatil od prešerna do knafla, metelkova...men je blo vse skupaj bol mim, ampak kašne alternative takrat ni bilo. se je pa moral nekaj dogajat.
jaz sem bila bolj kot stranski opazovalec prisotna, pa prjijateljice pazila, da niso kakšne večje neumnosti ušpičle. so ble vse pod takšnimi ali drugačnimi substancami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. se mi zdi vse skupaj sto let nazaj, se je tok spremenilo vse.

Seven* -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 8:05:07)

Njegove pravljice sem ze pred casom iskala. Kje se jih da kupiti?

metka -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 10:41:02)

Mi imamo njegovo pravljico o Izgubljeni slončici in naša "tavelka" je res navdušena nad njo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Dobila jo  je za rojstni dan in Franci ji je napisal celo posvetilo!  Bom pa jaz "sigurno" prebrala njegovo življensko zgodbo!

Anonimen -> RE: Ključ brezdomca (9.1.2006 12:47:54)

Seven, knjige ti lahko jaz zrihtam, če hočeš. Morda celo po malce bolj ugodni ceni.

April... vem, ja, da se je vse skupaj dogajalo 10 let nazaj, saj smo takrat tudi mi bluzili od Metelkove do Prešerna, hehehe... zato pa vprašam, če se poznava... samo svoje ime mi zaupaj, pa bo vse jasno. Ali pa mi povej, če si poznala Manco in Jerneja.

Franci Rogač -> RE: Ključ brezdomca (28.1.2006 18:23:30)

Živjo! Franci Rogač tukaj, da prosim, če me lahko pokličeš:040 246 271

žužu -> RE: Ključ brezdomca (28.1.2006 19:21:43)

hm, zanimivo...
rogačevih pravljic žal še nisem prebrala, pa čeprav piševa za isto založbo. no, jih bom v kratkem...

Stran: [1]