Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 12:18:46
|
|
|
|
lewinsky
|
Poznam primer kjer so tudi rabili tako vsoto. Na banki pa so jim svetovali,da naj si rajši povišajo limit do take vsote. Je baje bolj ugodno kot pa kredit! Lp!
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 13:31:53
|
|
|
|
Natyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lewinsky Poznam primer kjer so tudi rabili tako vsoto. Na banki pa so jim svetovali,da naj si rajši povišajo limit do take vsote. Je baje bolj ugodno kot pa kredit! ja bolj ugodno za banko, ker so na povišan limit višje obresti, kot za hitri kredit. Lp!
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 14:14:06
|
|
|
|
anabanana
|
A ve kdo odgovor? Tudi mene zanima. Kredit do 5.000, ne limit.
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 14:26:18
|
|
|
|
Ekaz
|
Ravno zdaj imamo v pisarni to debato: najbolje je it kar od banke do banke in naj izračunajo koliko bi bil obrok za kredit, koliko še zavarovanje in odboritev kredita. Pri svoji banki pa vprašat kaj pomeni povečanje limita. Baje pa da je večinoma ugodneje kredit kot limit. Še kakšno mnenje prosim.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 14:36:35
|
|
|
|
anabanana
|
Mene pa zanima tudi to ali moraš menjat banko če kredit vzameš na banki ki ni tvoja matična?
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 16:03:32
|
|
|
|
analucija
|
ne rabiš it k drugi banki, rabiš pa poroka. vsaj tako so meni enkrat rekli na skb banki. drugače sem tut jaz pri nlb. so namreč dragi.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 19:53:26
|
|
|
|
Onasiss
|
Ni ti potrebno menjati banko. Obravnavali te bojo kot nekomitenta in boš imela verjetno višje obresti kot, če bi bila komitent. Lej če si komitentka NLB-ja imaš verjetno zaradi tega tudi kake ugodnosti.
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 22:08:46
|
|
|
|
Spark
|
NLB ima za stan. kredite 1,9% + 6M euribor To se mi zdi kul. Moraš pa sklenit življ. zavarovanje, kar pa je tudi ok.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 23:20:00
|
|
|
|
ely*
|
Jaz sem vzela oktobra 5000 na NLB. Na 5 let, 124 evrov obrok.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 4.6.2009 23:20:46
|
|
|
|
ely*
|
Sori, sem se zatipkala 104 evre obrok.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 5.6.2009 9:41:49
|
|
|
|
anabanana
|
ely pa si ti komitent nlb ?
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 5.6.2009 17:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hitri (gotovinski) kredit na banki, kjer si komintent. Obicajno te oprostijo placila zavarovalne premije ali stroskov odobritve. Visina mesecnega obroka je odvisna od odplacilne dobe....
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 6.6.2009 18:38:23
|
|
|
|
sunny24
|
Mam kredit pri NLB, 5.000 EUR na 2 leti in plačujem 224 EUR. Sem pa njihov komitent.
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 6.6.2009 21:29:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hitri (gotovinski) kredit na banki, kjer si komintent. Obicajno te oprostijo placila zavarovalne premije ali stroskov odobritve. Visina mesecnega obroka je odvisna od odplacilne dobe.... Sem vedla, da veš.
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 6.6.2009 21:33:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hitri (gotovinski) kredit na banki, kjer si komintent. Obicajno te oprostijo placila zavarovalne premije ali stroskov odobritve. Visina mesecnega obroka je odvisna od odplacilne dobe.... točno tako...nikar limita dvigovat!!! Ni potrebno plačati zavarovanja in takoj ga dobiš.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 8.6.2009 21:29:29
|
|
|
|
ely*
|
Sem komitent Nlb
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 8.6.2009 21:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
točno tako...nikar limita dvigovat!!! Limit ti je smiseln v primeru, da ga bos hitro odplacala (recimo da pricakujes vecji priliv denarja v kratkem) in pod pogojem, da imas dovolj financne discipline. Ce je nimas, se ti limit hitro spremeni v "trajni kredit" s trjano visokimi obrestmi.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 16.7.2009 16:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natyy IZVIRNO SPOROČILO: lewinsky Poznam primer kjer so tudi rabili tako vsoto. Na banki pa so jim svetovali,da naj si rajši povišajo limit do take vsote. Je baje bolj ugodno kot pa kredit! ja bolj ugodno za banko, ker so na povišan limit višje obresti, kot za hitri kredit. Lp! Se strinjam, limit je dražji ko kredit. No ja, mam oboje.
|
|
|
|
RE: Kje ugoden kredit za 5.000 EUR? 16.7.2009 16:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Ker urejamo okolico hiše, nujno potrebujem 5.000 EUR. Na kateri banki mi najbolj svetujete vzeti kredit in kolikšen je približno mesečni obrok. Sicer sem jaz na LB. Moraš, če vzameš kredit na neki drugi banki, potem se preusmerit na tisto banko? Zmer je tko, da se ti kredit splača najbolj vzet pri svoji banki, ker imaš nižje obresti, pa še kako ugodnost zraven. Na drugo banko bi se mogla preusmerit, če bi imela visok znesek, ker obstajajo določeni pogoji za visoke zneske in tako banka takrat zahteva tudi, da se stranka preusmeri iz svoje banke k njim. Skor vsaka banka ima hitri kredit in če ste finančno dobro stoječi (torej plača), ponavad ni težav pri teh manjših zneskih. Manjše banke imajo stvar bolj zakomplicirano. Ko sem bla še na NLB, skor nikdar niso komplicirali glede zavarovalnice itd.. Če si bil zmogljiv glede prostih sredstev, si že takoj vedel, ali boš imel odobreno ali ne. Pri teh manjših bankah, pa najprej pošljejo na zavarovalnico, čeprav si finančno prost glede sposobnosti in glede na to, da je recesija, tri četrt vlog zavrnejo. Ali pa zahtevajo poroke. Na tvojem mestu bi poskušala kar na NLB, če si njihov komitent. Če greš na drugo banko prosit za kredit, imaš višjo obrestno mero, ni ugodnosti, plačilne liste moraš nosit, potrdilo delodajalca, pa kaj vem kaj še. Sem pa zanč neki vidla pri Delavski hranilnici, da so imeli neko akcijo. Sam te akcije so včasih tako varljive, da je joj. Edino banko, ki ti jo ne priporočam je Sparkasse.
< Sporočilo je popravil Repka -- 16.7.2009 16:53:05 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.