|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste spoznale svoje lubije?
9.11.2004 16:12:13   
Urša
Jst kr prek žic... sms-ov. :zmeden: Je bla pri Simobilu ena "date" zadeva FLIRT in so ti kao poiskal idealnega partnerja. Pa sva se mesičirala 10 dni po cele dneve in se totalno zaljubila še preden sva se vidla. Mal čudn se sliš, ampak je palilo! Sicer je pršov račun za gsm dvomesten, sam se je splačalo. :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.11.2004 16:14:10   
SANDY
na šihtu, oz. prek šihta :)-:)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2004 16:18:40   
biba77
Na odbojki oz. na Lampijonckih.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2004 16:21:28   
Anonimen
Moj me je imel na razgovoru za službo. Ne boš verjela, bila sem, izbrana! :)-:)-:)-

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2004 16:23:59   
KIRA
v oštariji, si je prišel kupit cigarete in se prisedel, ker sva imela skupne prijatelje. drugi dan pa sva že hodila in od takrat naprej se vidiva vsak dan...ampak zdaj več ne kadi :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2004 16:24:33   
beti 1
Kot najstniki smo se dobival pr njihovi trgovini, pa je on občasno kluč prnesu, pa pijačo prodajal, pol sva šla pa kar v Francijo za 10 dni. Plezat seveda.
lp

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2004 16:26:54   
jagoda
Na faksu. Js študentka, on takrat asistent!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
9.11.2004 16:39:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2004 16:56:21   
NinKa
Takrat, bila sva oba bolna in sva irc-ala. Jaz v Mbju on na dolenskem. Uh druga stran Slovenije.

Pol sva eno leto telefonirala, 2 krat na teden. Po enem letu in pol sva se videla v Ljubljani na tromostovju ob trznici. In od takrat sva skupaj.

Oba sva zapustila svoje kraje in sva v mestu kjer sva se spoznala, torej Ljubljani.

Moram priznati, tako kot "lokalpatriotski" stajerci pac ne maramo Ljubljane, se je takrat resnicno splacalo pripeljati v prestolnico.

Aja, pa bil je prvi in edini, ki sem se mu na ircu predstavila s svojim pravim imenom in mu celo dala svojo telefonsko.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2004 16:57:56   
Anonimen
V diskoteki pred mnogimi leti:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2004 17:01:59   
ZARA
srednjesolska ljubezen... pol se precej let nisva vidla in zdej tece 13 leto kar sva skupaj...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2004 17:39:58   
Teni_
V diskoteki v mojem kraju.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2004 17:53:40   
india
Na letališu v Potem pa.....srčki in srčki in čez 3 mesece sva že živela skupaj!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2004 17:54:51   
Marči
NinKa, midva z mojim dragim imava isto zgodbo.:bravo: Cel cajt sva skrivala, kako sva se spoznala, sedaj pa vidim, da nisva edina.:rozica: On je bil s celjskega, študent v Lj, jaz iz Prlekije, študent v Mariboru, malu smo ircali, se prej zaljubila, predno sva se videla. Prvič sva se pa videla v LJ, tam živela 5 let, rodila se nama je prečudovita hčerkica:duda:, sedaj živiva pri njegovih na celjskem, upava kmalu na selitev nazaj v prestolnico (malo šparamo sedaj), pa poroka še naju čaka - sva jo prstavila za nedoločen cajt.:angel:
Lepo ne.
LP vsem zaljubljenim:angel:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2004 19:06:03   
Anonimen
Tudi midva sva se spoznala v diskoteki, kar je precej čudno, saj sem bila tam prvič in zadnjič :) So me tja zvlekle prijateljice. Zabičala sem jim, da grem samo, če me bojo čez eno uro peljale domov. Ful sem bila nekam slabe volje in ni se mi dalo it v diskač... Potem pa tam zagledam njega.... :ups::ups::ups: Ammm, sem ostala kar do treh ponoč :ups::ups:

In sedaj sva skupaj že 9 let, 3 leta poročena.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2004 19:12:13   
Bela
Z mojim sva se spoznala na dan, ko je predelal skor celo Slovenijo, da bi konja kupil.
No, uspelo mu je, dobil je kobilo,ki mu je zvesta že 5 let, hahaha!!!

:bravo::love::bravo::love::bravo:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2004 19:15:30   
Taša
Midva sva se spoznala v diskoteki pred 12 leti.Po cca. 2 mesecev prijateljstva začela hodit. Jaz bila še v srednji šoli on po enem mesecu šel v vojsko-že Slovensko. Si dopisovala, telefonirala in ga dočakala da se je vrnil. Po 4 letih šla skupaj živet in po 6 letih ljubezni, se nama je rodila Nika, sedaj po 12 pa Maša.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2004 19:19:41   
Jančika_
Midva sva se pa spoznala v srednji šoli. Moj Joe je bil takrat prvi letnik, jaz pa tretji, in pri eni ful dolgocajtni uri sem se podpisala na mizo. Naslednjič je zraven mojega imena pisalo "Katera pa?", pa sem mu pod mizo pustila listek. Potem sva si tako en čas dopisovala, nakar naju je je skupen znanec predstavil. Joooooooj, jaz mu ful nisem bila všeč:)-:)-:)-:)-! Sej se ne čudim, sem imela trajno takrat, pa ful sem bila naspidirana:)-. Takrat sem itak hodila z enim drugim, ampak se mi je vseeno brezveze zdelo, ko sem videla, da mu nisem všeč:hudicek:!

Par let se sploh nisva več videla, pol sva se pa enkrat srečala v gledališču. Takrat nisem mela več trajne:) in sem se mu že bolj dopadla. Še nekaj let kasneje pa sem šla žurat v najbolj zakotni lokal v Celju in sem ga videla stat v kotu in zelo resno gledat okoli. Sem ravno dovolj spila, da sem bila ful pogumna:hudicek: in sem mu šla zatežit, da ko bo velik, bo večji šef kot Franek (pač en tip, ki se mi je takrat kar dopadel...). Joooj Jana:)-:)-:)-! Ampak je palilo in zdaj sva skupaj šest let, od tega pet poročena:love::love::love:. Pa verjetno mi ni treba posebej omenjat, da je bil že takrat in je še vedno mnogo večji šef kot Franek:).

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2004 19:58:55   
*missy*
Midva sva bila sošolca v sr. šoli.
Začela sva že v 1. letniku, sedaj sva sošolca še na faxu in še vedno sva skupaj....nadaljevanje sledi....upava na dojenčka,službo ,stanovanje,psa.....

Pa nej še kdo reče ah to so samo srednješolske ljubezni!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2004 20:04:10   
BARBARA R.
Na silvestrovanju v Portorožu.

:muca:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2004 20:45:32   
malika
Jančika :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sta mi vidva danes polepšala dan oz. že večer!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.11.2004 20:45:43   
kimi
Moja prijateljica se je preselila v Kamnik in sem mu bla všeč vse se je začelo preko sms-ov potem zmenek od takrat sva neločljiva

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.11.2004 21:13:14   
Sarina
Midva sva se spoznala na eni veliki rojstnodnevni zabavi :torta::darilo:- jih je 6 praznovalo skupaj in vsak sva bila povabljena po "svoji poti", zdaj pa že 7 let hodiva po skupni :):love:.

Aja, pa Jančika si zasluži nagrado :darilo: za svojo zgodbo :bravo::)-:bravo::)-:bravo:!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.11.2004 21:46:33   
mammika
v Službi....Jaz natakarca in kuhar :)-:)- pa je blo :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2004 21:55:50   
VALENTY
Midva sva se spoznala v LJ,ko je prišel pome in po frendico,da naju pele na žur. Je kr dost cajt pretekl preden je nama potegnil,da sva za skup. Pa sva že 10 let,od tega 4 leta poročena.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?