Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 2.5.2005 14:59:27
|
|
|
|
dory
|
Vecino sem kupla v toysu...postelco pa jogi pa kar v baby centru,ceprav cene glih niso najbolj ugodne...jaz sem vzela srednji cenovni razred... Blazine za previjat...jest nisem kupovala tistih mehkih bombaznih al kaksnih ze...se dobro...je ze bolsa plastificirana,ker hitro kaj uide :)..aja kupila pa sem jo v infantinu...
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 2.5.2005 16:12:36
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz sem tudi gledala v katalogu od Pikapolonice te previjalne blazine. Piše, da so iz PVC-ja, torej ne prepuščajo. Zraven pa sem mislila kupit še tisto previjalno mizo Erik (33.900 sit) in me zanima, če jo katera ima in če je vredu, praktična? Jogije imajo v BC kar ugodne, že od 9.000 sit naprej. Vrtiljak pa verjetno pod 5-6 tisoč ne boš dobila, tak da Pikapolonica, pri sončku imajo zelo lepe, prejšnji mesec pa je imel še BC akcijo tudi za 5.990, ne vem pa, če še jih ima. LP
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 2.5.2005 16:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Za jogi sem jaz poklicala v vse trgovine, ki sem se jih spomnila in potem kupila najcenejšega. Še dobro, ker itak ni pasal v posteljico. Vrtiljaka nimam, imamo smao lounco, ki poje pesnico, tako da tega tudi ne vem. Za previjalno blazino bi rekla, da odvisno, kam jo boš dala. Fino je, da je približno istih dimenzij kot podlaga. Jaz jo imam naprimer na pralnem stroju, tako da je približno toliko velika kot stroj. Pa sem tudi na začetklu falila in jo šla zamenjat.
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 2.5.2005 23:38:41
|
|
|
|
polona2
|
Pohištvo v Ikei, vrtiljake in podobno v Toysu, vse cene si lahko ogledaš na spletu, lp!
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 3.5.2005 9:03:59
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, blazina naj bo čimvečja in mehka- kmalu otrok začne med previjanjem tolči z rokicami in nogicami:) Napisala si 'Kje se SPLAČA kupiti..'. Odvisno kako na to gledaš: skozi kvaliteto ali ceno..ali hočeš najboljšo kvaliteto za čim nižjo ceno;) Mi smo kupili belo posteljico od Lip-a Poljčane 140 krat 70 cm...stala je 43.000 sit + njihov kokos jogi 12000 sit. To ni preveč poceni, ampak je oboje zelo fajn. Posteljica se tudi razgradi v 'mladinsko posteljo', tako da bo za dalj časa. Vrtiljak je Naja dobila za darilo (hehe, tako se najbolj splača 'kupiti' :)- )..no, ampak ga je zlomila, tako da bomo zdaj kupili drugega. V BC so zdaj imeli akcijo nekih luštnih vrtiljakov...bom šla pogledat, če jo imajo še. Takole bom rekla...za vrtiljak je brezveze plačevat neke visoke vsote denarja npr. 15000 sit ali več (tiste variante z 10 vrstami glasbe, lučkami itd.). Bistveno je, da se vrti in da je čimbolj pisan! Drugače pa, kot je napisala polona2: pohištvo se splača kupovati v Ikei (če ti je všeč minimalističen skandinavski slog)..jaz sem za to izvedela šele, ko smo imeli že vse kupljeno, ampak bom vedela za naslednjič. Lp :zajcek:
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 4.5.2005 10:00:26
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz ti vrtiljak posodim piši mi privat
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 4.5.2005 10:01:21
|
|
|
|
Moyca_
|
aja pa zibelko tudi če hočeš, ker tak oboje rabiš samo do 5-6 meseca
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 4.5.2005 16:12:16
|
|
|
|
rozi81
|
Jaz posteljico in jogi (oz. malo debelejša pena) v IKEI cena 10.000 SIT za oboje skupaj. Vse ostalo pa v Toysu. LP S
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 4.5.2005 21:06:18
|
|
|
|
SISI25
|
Previjalno in posteljici v SAdecu ostalo v Toys-u. Sem previjalno gledala v Slovenijalesu in mi je bila všeč , ker pa sem videla da je od Sadeca sva šla naravnost tja in jo kupila tam za 14.000,00 SIT ceneje. Pa za obe posteljici sva dala 40.000,00 (20.000,00 za eno). Z vsem pa smo zadovoljni.
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 5.5.2005 11:02:08
|
|
|
|
Moyca_
|
kje je sadec
|
|
|
|
Kje se najbolj splača kupiti 5.5.2005 11:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
SADEKO, Tovarna otroškega pohištva d.o.o Gračnica 4, 3272 Rimske Toplice :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!