Annny -> Kje se najbolj splača kupiti (3.5.2005 9:03:59)
|
Ojla, blazina naj bo čimvečja in mehka- kmalu otrok začne med previjanjem tolči z rokicami in nogicami:) Napisala si 'Kje se SPLAČA kupiti..'. Odvisno kako na to gledaš: skozi kvaliteto ali ceno..ali hočeš najboljšo kvaliteto za čim nižjo ceno;) Mi smo kupili belo posteljico od Lip-a Poljčane 140 krat 70 cm...stala je 43.000 sit + njihov kokos jogi 12000 sit. To ni preveč poceni, ampak je oboje zelo fajn. Posteljica se tudi razgradi v 'mladinsko posteljo', tako da bo za dalj časa. Vrtiljak je Naja dobila za darilo (hehe, tako se najbolj splača 'kupiti' :)- )..no, ampak ga je zlomila, tako da bomo zdaj kupili drugega. V BC so zdaj imeli akcijo nekih luštnih vrtiljakov...bom šla pogledat, če jo imajo še. Takole bom rekla...za vrtiljak je brezveze plačevat neke visoke vsote denarja npr. 15000 sit ali več (tiste variante z 10 vrstami glasbe, lučkami itd.). Bistveno je, da se vrti in da je čimbolj pisan! Drugače pa, kot je napisala polona2: pohištvo se splača kupovati v Ikei (če ti je všeč minimalističen skandinavski slog)..jaz sem za to izvedela šele, ko smo imeli že vse kupljeno, ampak bom vedela za naslednjič. Lp :zajcek:
|
|
|
|