Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje najcenejši Windowsi? 4.1.2010 14:09:16
|
|
|
|
puncica
|
verjetno bo vsak link reklama, tako da jaz ti svetujem da mal po računalniških trgovinah pobrskaš tle na netu.
|
|
RE: Kje najcenejši Windowsi? 4.1.2010 17:05:45
|
|
|
|
Felicita
|
cene so, za tiste res originalne načelno povsod enake bolj ko ne, razlike so v različnih izdajah (home, enterprise, ultimate...). najcenejš (zastonj) boš pršla skozi če poznaš koga, ki je na fakulteti (kot študent ali zaposlen), ki je vključena v microsoftov program - za 'akademske' namene so namreč windowsi zastonj in študenti/zaposleni na fakulteti dobijo identifikacijsko kodo zastonj (al zdej spodbujem k kakšnemu ilegalnemu početju?)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kje najcenejši Windowsi? 5.1.2010 9:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ringaraja ne podpira piratstva.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 6.1.2010 21:34:12 >
|
|
|
|
RE: Kje najcenejši Windowsi? 5.1.2010 9:32:12
|
|
|
|
pety78
|
Ksenija12, jaz se ukvarjam s prodajo programske opreme. Če te še kaj zanima, mi pošlji ZS. Ker prvega ne vidim, saj ga prekrivajo neka okna, mi daj dva ali pa tri. lp
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.