Kje najcenejši Windowsi? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

ksenija12 -> Kje najcenejši Windowsi? (4.1.2010 10:14:50)

Če katera ve, kje se da kupiti windowse da so najbolj ugodni? Vem, da eni pravijo, da skupaj z računalnikom..ampak računalnikov imam malo morje in potrebujem originalne windowse..hvala za odgovore

puncica -> RE: Kje najcenejši Windowsi? (4.1.2010 14:09:16)

verjetno bo vsak link reklama, tako da jaz ti svetujem da mal po računalniških trgovinah pobrskaš tle na netu.

Felicita -> RE: Kje najcenejši Windowsi? (4.1.2010 17:05:45)

cene so, za tiste res originalne načelno povsod enake bolj ko ne, razlike so v različnih izdajah (home, enterprise, ultimate...). najcenejš (zastonj) boš pršla skozi če poznaš koga, ki je na fakulteti (kot študent ali zaposlen), ki je vključena v microsoftov program - za 'akademske' namene so namreč windowsi zastonj in študenti/zaposleni na fakulteti dobijo identifikacijsko kodo zastonj (al zdej spodbujem k kakšnemu ilegalnemu početju?)

Anonimen -> RE: Kje najcenejši Windowsi? (5.1.2010 9:26:52)

Ringaraja ne podpira piratstva.

pety78 -> RE: Kje najcenejši Windowsi? (5.1.2010 9:32:12)

Ksenija12, jaz se ukvarjam s prodajo programske opreme. Če te še kaj zanima, mi pošlji ZS. Ker prvega ne vidim, saj ga prekrivajo neka okna, mi daj dva ali pa tri.

lp

Felicita -> RE: Kje najcenejši Windowsi? (5.1.2010 16:05:12)

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

Ringaraja ne podpira piratstva.

point posta je ORIGINALNI, ne spiratizirani. poleg tega je tale tema že obsojena na zaprtje kokr jest rr in njihovo anti-piratsko politiko poznam.

Stran: [1]