|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje naj kupim
25.9.2012 14:55:27   
HHH
lepe, res kvalitetne bisače?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje naj kupim
25.9.2012 14:56:31   
Anonimen
Svilanit

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2012 14:57:17   
ronja
POdpis, Svilanit. Oče jih ima in so krasne:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2012 14:58:15   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Svilanit

To imam sicer v planu, a me vseeno zanima, če so še kakšne za katere ne vem. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2012 15:25:29   
mini86
js bom tud dedku mrazu napisala da bi rada bon za nove brisače..pa tudi verjetno svilanit

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2012 17:09:14   
scorpiogirl
Podpis, Svilanit ima res kvalitetne zadeve. Jaz imam iz frotirja, ki je kupljen v Svilanitu, narejene ponče za tamaladva in sta po več kot enem letu redne uporabe še vedno kot nova user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2012 19:16:58   
alda
Imam svilanitove in niso nič boljše od unih ki sem jih kupila v eni privat trgovini.
Glede na ceno sem bila prijetno presenečena,ker po večkratnem pranju so barve še vedno iste, mehke kot prvič..res zadovoljna!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2012 19:25:54   
Felicita
kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2012 6:03:41   
*sato*
Hoferuser posted image .
Ker kot je ena prej napisala- ni neke razlike (sem imela rdeče Svilanit, pa so začele smrdeti). Zdaj sem kupila bele v Hoferju, močne, debele- so imeli glih neko akcijo.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2012 7:47:09   
alda
ob zdajšnjih tržnih razmerah sem mnenja,da velikokrat preplačamo kvaliteto samo zaradi imena,ki je bil včasih sinonim za res dobro,
npr.H&M ko smo hodili še v Avstrijski Graz...kvaliteta na vrhuncu, zdaj kupiš v našem pa velikokrat naletiš na slaabšo kvaliteto ko npr v Kiku.

in tako je tudi s Svilanitom..žal, pa Polzeline nogavice npr..

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2012 8:09:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo...

Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2012 8:19:55   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira.

Jaz imam Ikeine in tiste Svilanitove, ki so jih pred leti prodajali v mercatorju na pike. In razlike ni. Oboje se stajšajo, Svilanitove so pa še grobe postale. Sploh tiste Ikea otroške za na plažo (ta ogromne) so res superca.
V bližnji prihodnosti, ko bom naredila menjavo bom jih kupila kar v Ikei. Na cca 6, 7 let pa itak vse brisače menjaš? Jaz jih potem dajem na kup, pa jih porabim za pse.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
26.9.2012 9:02:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2012 14:39:23   
HHH
Svilanit naj bo! hvala punceuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?