Tutan -> RE: Kje naj kupim (26.9.2012 8:19:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Felicita kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo... Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira. Jaz imam Ikeine in tiste Svilanitove, ki so jih pred leti prodajali v mercatorju na pike. In razlike ni. Oboje se stajšajo, Svilanitove so pa še grobe postale. Sploh tiste Ikea otroške za na plažo (ta ogromne) so res superca. V bližnji prihodnosti, ko bom naredila menjavo bom jih kupila kar v Ikei. Na cca 6, 7 let pa itak vse brisače menjaš? Jaz jih potem dajem na kup, pa jih porabim za pse.....
|
|
|
|