Kje naj kupim (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

HHH -> Kje naj kupim (25.9.2012 14:55:27)

lepe, res kvalitetne bisače?

Anonimen -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 14:56:31)

Svilanit

ronja -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 14:57:17)

POdpis, Svilanit. Oče jih ima in so krasne:)

HHH -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 14:58:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Svilanit

To imam sicer v planu, a me vseeno zanima, če so še kakšne za katere ne vem. Hvala.

mini86 -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 15:25:29)

js bom tud dedku mrazu napisala da bi rada bon za nove brisače..pa tudi verjetno svilanit

scorpiogirl -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 17:09:14)

Podpis, Svilanit ima res kvalitetne zadeve. Jaz imam iz frotirja, ki je kupljen v Svilanitu, narejene ponče za tamaladva in sta po več kot enem letu redne uporabe še vedno kot nova [sm=smiley1.gif]

alda -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 19:16:58)

Imam svilanitove in niso nič boljše od unih ki sem jih kupila v eni privat trgovini.
Glede na ceno sem bila prijetno presenečena,ker po večkratnem pranju so barve še vedno iste, mehke kot prvič..res zadovoljna!!

Felicita -> RE: Kje naj kupim (25.9.2012 19:25:54)

kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo...

*sato* -> RE: Kje naj kupim (26.9.2012 6:03:41)

Hofer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Ker kot je ena prej napisala- ni neke razlike (sem imela rdeče Svilanit, pa so začele smrdeti). Zdaj sem kupila bele v Hoferju, močne, debele- so imeli glih neko akcijo.

alda -> RE: Kje naj kupim (26.9.2012 7:47:09)

ob zdajšnjih tržnih razmerah sem mnenja,da velikokrat preplačamo kvaliteto samo zaradi imena,ki je bil včasih sinonim za res dobro,
npr.H&M ko smo hodili še v Avstrijski Graz...kvaliteta na vrhuncu, zdaj kupiš v našem pa velikokrat naletiš na slaabšo kvaliteto ko npr v Kiku.

in tako je tudi s Svilanitom..žal, pa Polzeline nogavice npr..

Anonimen -> RE: Kje naj kupim (26.9.2012 8:09:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
kaj pa so to 'kvalitetne' brisače? resno me zanima - mam namreč ikeine (ki so cenovno ravno tretjina svilanitovih) in so po dve letih še popolnoma iste - po teksturi, barvi, obliki, velikosti. moj je hotu bolj mehke, pa ma ene od esprita in se enako dobro obnesejo...

Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira.

Tutan -> RE: Kje naj kupim (26.9.2012 8:19:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Glede na to, da že 6 let uporabljam Svilanitove in Ikeine brisače (sva kupila/dobila nekaj enih in nekaj drugih ob vselitvi), ti lahko povem, da so ob enaki uporabi Ikeine brisače konkretno spremenile barvo ter se kar fino stanjšale, s tem pa se je zmanjšala tudi vpojnost. Svilanitove pa so še vedno debele in mehke ... vse kar je je to, da so se mogoče za kak odtenek posvetlile. Tako da če menjaš kopalniške dodatke na par let, je pomoje vseeno kaj nabaviš, če pa kupuješ na daljši rok, so pa izmed teh dveh Svilanitove gotovo boljša izbira.

Jaz imam Ikeine in tiste Svilanitove, ki so jih pred leti prodajali v mercatorju na pike. In razlike ni. Oboje se stajšajo, Svilanitove so pa še grobe postale. Sploh tiste Ikea otroške za na plažo (ta ogromne) so res superca.
V bližnji prihodnosti, ko bom naredila menjavo bom jih kupila kar v Ikei. Na cca 6, 7 let pa itak vse brisače menjaš? Jaz jih potem dajem na kup, pa jih porabim za pse.....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2012 9:02:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

HHH -> RE: Kje naj kupim (26.9.2012 14:39:23)

Svilanit naj bo! hvala punce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]