Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 1.12.2005 12:04:53
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem jo kupla v Aladinu v Mariboru (ni sicer taka z laski, je pa neki bolj ekstra, kot pa navadna kapa)
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 1.12.2005 12:07:33
|
|
|
|
ZARA
|
Tamala ima to z umetnimi lasmi in je bla kupljena v Kr. Gori, ampak privat trgovina, tako da si ne boš mogla preveč pomagat s tem podatkom...majo pa luštne v BC, pa Toys v Avstriji ma tud lepe, sam so kr drage, cca 17 EUR, kolk so pri nas pa ne vem... lpk
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 1.12.2005 12:20:33
|
|
|
|
Baby
|
Pikapolonica Kranj. Ne vem pa kje imajo še trgovine.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 1.12.2005 12:24:10
|
|
|
|
muki1
|
Skoraj prepričana sem, da bi se našlo kaj v H&M, pa v Zari....
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 1.12.2005 13:12:28
|
|
|
|
darja72
|
Če zahajaš kaj v Kranj, imajo jih v trgovini Lucca v starem delu mesta. Gospa jih naštrika na roko, tko, da lahko izbereš tudi barvo. Pa še rokavice ti lahko naredi iz istih barv. Mislim, da stane kapa 4 rokavice pa 3 jurje. Meni se zdi to kar veliko, ampak kapice so res zelozelo fajne. lp
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 1.12.2005 13:19:09
|
|
|
|
janjja
|
Jaz sem jih pa vidla v BAby centru v Celju. Z ušeski, z laski,... Imeli so full izbiro, mi smo naši pol res dobro kupili.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 2.12.2005 7:33:59
|
|
|
|
india
|
Jaz sem prejšnji teden kupila dve taki z laski v DM, pa še ene, bolj odštekane majo, ko otrok zgleda kot Cherokee Indijanec, imajo po sredini volnene cofke, barve pa kakršne poželiš. Pa tudi cenovno so dokaj ugodne, 1.490 sem dala za vsako.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 2.12.2005 9:39:39
|
|
|
|
Bejba
|
Miška v katerem DM-u? V Ljubljani?
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 2.12.2005 9:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejba, na placu imajo res vse sorte kap - saj imate verjtno tržnico ob pon. pa petkih? No, pri nas je. Jaz sem prejle mojemu kupila kapo štrikano, noter velur, čez ušesa, pa trakovi spodaj, take kot jih imajo po štacunah za 3-4 jurje, je na placu 1.200.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 4.12.2005 21:53:11
|
|
|
|
india
|
Bejba, ne v Lj, ampak v MB, baje jih pa imajo v vseh DMih!
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 4.12.2005 22:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jih imajo, tudi v Kranju. Samo so tako velike, da je Toborju prevelika, pa je star tri pa pol.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 4.12.2005 22:15:40
|
|
|
|
b.nika
|
Pri nas imamo kapic malo morje, če mi je všeč, pa kupim. Tudi jaz sem en kompletek dobila v DM-u, kapica ima ušeska in je iz flisa, full lepa, mehka in topla. Sem pa prejšnji teden dobila še eno v Merkatorju, navzven je štrikana, na notranji strani pa podložena zs flisom. Fajn pokrije ušeska in ima 2 dolgi kitki spleteni iz "ušesnikov". Zgleda pa tako indijanska. Imaš pa tudi veliko izbiro v Babycentru.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? 7.12.2005 19:44:08
|
|
|
|
neycka
|
Takšne kapice z laski, sem jaz dobila lansko leto v Avstriji. So pa res drage, se mi zdi, da kar preveč. Drugače pa sem že slišala, da se da dobiti kapice po naročilu v podjetju PUPA, kjer izdelujejo super kapice. Sinček je lansko zimo izgubil eno prav "originalno", pa so mi ravno takšno naredili še enkrat - v omenjenem podjetju. lp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ali se kregatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
29%)
2x tedensko (
7%)
1x tedensko (
13%)
1x mesečno (
31%)
1x letno (
11%)
nikoli (
10%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!