Kje kupiti "odštekano" kapico? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Bejba -> Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 12:03:24)

Od nekdaj so mi všeč malo bolj "odštekane" kapice za otročke oz. bolje rečeno, ne povsem navadne. Zadnje čase mi je ful všeč tista k zgleda kot da ima umetne laske, ki stojijo pokonci, pa ne vem kje se jih da dobit. Ali pa kakšne druge s kakšnimi ušeski ali cofki. Sem že ful preiskala, pa nič pametnega. Kakšen predlog?

LP; Bejba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

lex -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 12:04:53)

Jaz sem jo kupla v Aladinu v Mariboru (ni sicer taka z laski, je pa neki bolj ekstra, kot pa navadna kapa)

ZARA -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 12:07:33)

Tamala ima to z umetnimi lasmi in je bla kupljena v Kr. Gori, ampak privat trgovina, tako da si ne boš mogla preveč pomagat s tem podatkom...majo pa luštne v BC, pa Toys v Avstriji ma tud lepe, sam so kr drage, cca 17 EUR, kolk so pri nas pa ne vem...

lpk

Baby -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 12:20:33)

Pikapolonica Kranj. Ne vem pa kje imajo še trgovine.

muki1 -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 12:24:10)

Skoraj prepričana sem, da bi se našlo kaj v H&M, pa v Zari....

darja72 -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 13:12:28)

Če zahajaš kaj v Kranj, imajo jih v trgovini Lucca v starem delu mesta. Gospa jih naštrika na roko, tko, da lahko izbereš tudi barvo. Pa še rokavice ti lahko naredi iz istih barv. Mislim, da stane kapa 4 rokavice pa 3 jurje. Meni se zdi to kar veliko, ampak kapice so res zelozelo fajne.
lp

janjja -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (1.12.2005 13:19:09)

Jaz sem jih pa vidla v BAby centru v Celju. Z ušeski, z laski,... Imeli so full izbiro, mi smo naši pol res dobro kupili.

india -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (2.12.2005 7:33:59)

Jaz sem prejšnji teden kupila dve taki z laski v DM, pa še ene, bolj odštekane majo, ko otrok zgleda kot Cherokee Indijanec, imajo po sredini volnene cofke, barve pa kakršne poželiš. Pa tudi cenovno so dokaj ugodne, 1.490 sem dala za vsako.

Bejba -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (2.12.2005 9:39:39)

Miška v katerem DM-u? V Ljubljani?

Anonimen -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (2.12.2005 9:41:45)

Bejba, na placu imajo res vse sorte kap - saj imate verjtno tržnico ob pon. pa petkih? No, pri nas je. Jaz sem prejle mojemu kupila kapo štrikano, noter velur, čez ušesa, pa trakovi spodaj, take kot jih imajo po štacunah za 3-4 jurje, je na placu 1.200.

india -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (4.12.2005 21:53:11)

Bejba, ne v Lj, ampak v MB, baje jih pa imajo v vseh DMih![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (4.12.2005 22:08:45)

Ja, jih imajo, tudi v Kranju. Samo so tako velike, da je Toborju prevelika, pa je star tri pa pol.

b.nika -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (4.12.2005 22:15:40)

Pri nas imamo kapic malo morje, če mi je všeč, pa kupim. Tudi jaz sem en kompletek dobila v DM-u, kapica ima ušeska in je iz flisa, full lepa, mehka in topla. Sem pa prejšnji teden dobila še eno v Merkatorju, navzven je štrikana, na notranji strani pa podložena zs flisom. Fajn pokrije ušeska in ima 2 dolgi kitki spleteni iz "ušesnikov". Zgleda pa tako indijanska. Imaš pa tudi veliko izbiro v Babycentru.

neycka -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (7.12.2005 19:44:08)

Takšne kapice z laski, sem jaz dobila lansko leto v Avstriji. So pa res drage, se mi zdi, da kar preveč. Drugače pa sem že slišala, da se da dobiti kapice po naročilu v podjetju PUPA, kjer izdelujejo super kapice. Sinček je lansko zimo izgubil eno prav "originalno", pa so mi ravno takšno naredili še enkrat - v omenjenem podjetju.
lp.

ribica. -> RE: Kje kupiti "odštekano" kapico? (7.12.2005 21:39:02)

v hervisu imajo verjetno tud. Vsaj lani so imeli ful izbiro res odštekanih kap, torej sklepam da je tako tudi letos. Cene so pa grde.

Stran: [1]