Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kje kupite največ stvari? 27.12.2008 20:04:33
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Res tisto največ... mislim gatike, nogavice, žabe, majice za vsak dan, oblačila itd. Pri meni definitivno vodi H&M (za moža boksarce, moje spodnje perilo je v večini od tam, razen enih par kompletov res special, nogavice za oba - vedno kupujem H&Move črne zase in zanj, zanj še športne v Intersportu ali Hervisu, potem tiste LOGG majčke za 9,90€ - imam skoraj v vseh barvah, šali moji so tudi večinoma od tam, pa kakšne torbice, otroku sem do nekje 15mesecev kupovala izključno njihove bodye in jim dodala samo še nekaj stvari iz Mothercare, njihove lanene hlače so super, pa casual srajčke). Takoj za H&mom pa pri meni kotira ebay, z vsemimi drugimi stvarmi, od kopalnih plaščev, do moževih oblek, mojih oblek, otroških oblek, tudi pasjih povodcev, računalnikov, fotoaparatov
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 27.12.2008 20:56:47
|
|
|
|
glen
|
zalo različno. Spodnje perilo zame večinoma microfila,ali pompea. Ostalo pa zelo zelo različno od H&M do Iane,zame in mojega enako od New Yorkerja do Norh Sails,Guess,.... Kjer najdem tisto kar rabim in mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 27.12.2008 22:52:59
|
|
|
|
muki1
|
H&m, SOliver, Promod. Za otroka pa HM, zadnje čase veliko Next cunjic, Okaidi, Benetton, Tacco...ma, za otroka ponavadi, ko mi je všeč in je ugodna cena kupim kjerkoli. Potem se pa doma po glavi tolčem. Ampak po novem letu ne bom več. Šparamo .
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 27.12.2008 22:56:52
|
|
|
|
nejcko
|
Vsepovsod, večinoma pa NE v (pri)znanih znamkah oz. štacunah.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 27.12.2008 23:32:11
|
|
|
|
K_a_t_i
|
S. Olliver, Hervis, H&M, Esprite,... Bolj je športno, rajš mam .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.12.2008 23:33:47 >
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 6:44:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ gatike Če je s tem mišljeno spodnje perilo , potem ga zase kupujem večinoma v New Yorker-ju. Moški del družine pa je bolj preprost in se zadovoljijo s Spar-om ali Leclerc-om. nogavice Sport2000 zame in za Kamikazo, za otroka večinoma Spar in Leclerc. žabe Spar in Leclerc (za celo družino). majice za vsak dan Sport2000. oblačila Jakne in plaščke zase zadnje čase kupujem v Mia butik-u in Taily Weily-ju (al' kako se že napiše?), moški del družine pa zase veliko najde v Kik-u (zame ni skoraj nič, kar bi mi bilo všeč). Hlače, puloverje, pulije in podobno se za otroka najde v HM-u in v Kik-u, tudi v Leclerc-u, jaz pa prej najdem zase kaj v American way-u, Two way-u ali v Mia butik-u (kakšna trenirka ali kaj za doma tudi v Spar-u ali Leclerc-u, drugače pa prekiržarim pol BTC-ja, da najdem kak kos, ki mi je všeč ).
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 14:33:20
|
|
|
|
Spiria
|
Uhh, sem morala prav pomislit, kje zadnje čase največ kupujem... Modrčke samo še v Lisci kupim, spodnje hlačke tako mimogrede vzamem, kjerkoli mi kakšne padejo v oči - Beti, Lisca, Modiana, tudi v H&M... Kavbojke in hlače imam različne, včasih sem veliko kupovala v Dorothy Perkins, zadnje čase manj, super so mi ponavadi S.Oliver hlače, včasih tudi v Promodu dobim kakšne, pa v C&A, Tom Tailor so pa zadnje kupljene kavbojke. Zgornje dele pa v bistvu največ v H&M (srajce, puloverji, navadne basic majčke za pod puloverje...), Promodu (kakšne zanimive pletenine), Orsayu, redkeje pa Esprit, kjer imajo za normalno ceno na voljo le navaden bombaž, kar pa mi osebno ni najbolj všeč - mislim navadne majce iz bombaža, ki izgubijo obliko..
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 16:05:17
|
|
|
|
Felicita
|
pri meni za perilo vodi H&M (poceni in v mojih številkah), všeč so mi tudi gate iz Marks & Spancerja. Oblačila... H&M, Kik (predvsem hlače), Orsay. Včasih kej iz katalogov, predvsem Neckermann, zadnje čase pa 'podedujem' velik stvari iz New Yorkerja.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 19:21:41
|
|
|
|
Ribica **
|
Vecinoma imam se vedno H&M, ene kavbojke so Okaidi, ene Newyorker, klasicne hlace izkljucno Top Shop (drugje so mi presiroke in predolge), majice pa Zara in H&M. Za majco itak ne dam vec kot 15€, za hlace mi je pa vec kot 20€ prevec Nekaj je se iz Nexta in drugih trgovin, ampak vecinoma je to to. Imam pa 3/4 cunj otroskih , te basic majice in par hlac pa zenskih. Nogavice - Snoopyjeve v C&Aju v AUT (pri nas jih se nisem videla), Calzedonia in H&M, najlonke Calzedonia. Plasci in to pa razlicno - Hervis, Next, Top Shop. Perilo - modrci samo iz Tezenisa (IT), boksarce H&M in nekaj se Tezenis.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 28.12.2008 19:22:08 >
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 19:28:21
|
|
|
|
Pupsika
|
Na prvem mestu Zara, potem pa Promod, Bershka, Pull and Bear, Esprit, sp.perilo Lisca, Intimissimi pa Beti, v H&M pa tu pa tam oz.bolj malo.
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 19:51:31
|
|
|
|
tintin
|
Zara, SOliver, H&M. Imam pa tudi nekaj stvari od Dorothy Perkins, Top Shopa, C&A, Nexta. Ful mi je pa všeč Desigual, samo malo drag :(
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 21:38:25
|
|
|
|
DaniNeli
|
Zame:spodnje perilo v New Yorkerju,Lisca,Mana kavbojke in fine hlače:Scotch,pa trgovine po Trstu zgornji deli(majčke,topi,srajčke):New Yorker,Naf naf,H&M,Takko,... za obut:Pitarello,Humanic,Bata,Daichmann modni dodatki:Mueller,Accesories, torbice: Marcos,H&M.. Za mojega :oblačila S oliver,Spriggfeild,Tom Tailor,Takko,KTM obutev:Humanic -Diesel(ker imamo problem s številko noge 49) Za ta malo največ kupujem v H&M-u,Okaidi,Zara,Takko,pa še par trgovinic v Trstu,za obut pa Geox in Ciciban
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 28.12.2008 22:43:25
|
|
|
|
Felicity
|
Najbolj pogoste znamke v moji omari so: perilo Yamamay, oblačila Benetton, Motivi, Sisley, S.Oliver, Diesel, Nara Camicie ... iz H&Mja imam zase zelo malo reči (se vidi da ga do pred kratkim na našem koncu nismo imeli) v glavnem so to šali oz. rutke, pa nogavice in kakšen obroč za lase ...
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 14:50:14
|
|
|
|
binica
|
Jaz zadnje čase veliko kupujem preko Neckermann-a, pa sem kar zadovoljna. Kar mi ni všeč oziroma mi ne stoji lepo, zapakiram in pošljem nazaj, kar obdržim pa plačam. Pa še 15 dni imam časa za premislek
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 21:26:20
|
|
|
|
Barbara_L
|
Zara-elegantne hlače. Labod-srajčke in bluze Mura-enkrat letno, v času razprodaj (kostimi, oblekice) H&M-razne majčke za doma in spodnji del trenirk in kakšna torbica. S.Oliver-jeans krila
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 21:28:23
|
|
|
|
Mišni
|
Uf, težko rečem. Mega outlet, H&M, C&A, Vögele ....
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 21:30:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* žabe Spar in Leclerc (za celo družino). Kdo pa poleg trebe še nosi žabe
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 21:44:39
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* žabe Spar in Leclerc (za celo družino). Kdo pa poleg trebe še nosi žabe Mogoče je pa misla krake
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 21:54:23
|
|
|
|
Moyca_
|
H&M za otroke, sama imam pa vsega boga
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 22:09:48
|
|
|
|
frutka_
|
Za otroke S. Oliver, Okaidi, H&M. Zase obvezno Mango. Pol pa Promod, S. Oliver, Pull and Bear, Berschka. Za mojga pa Tom Tailor, S. Oliver. Od vseh firm sem z S. Oliverjem in z Mangotom naaaaajbolj zadovoljna. Najmanj od vseh pa z Zaro. Katastrofa od robe! Kaj pa ve????
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 29.12.2008 22:28:00
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Za otroke S. Oliver, Okaidi, H&M. Zase obvezno Mango. Pol pa Promod, S. Oliver, Pull and Bear, Berschka. Za mojga pa Tom Tailor, S. Oliver. Od vseh firm sem z S. Oliverjem in z Mangotom naaaaajbolj zadovoljna. Najmanj od vseh pa z Zaro. Katastrofa od robe! Kaj pa ve???? za Zaro jaz tudi pravim katastropfa od robe, katastrofa no,....
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 30.12.2008 10:32:39
|
|
|
|
Maxica
|
Za otroka H&M, Okaidi, S.Oliver, Benetton, Champion ali Adidas. Zase sem najbolj zadovoljna z oblekami S.Oliver, Esprit, Tom Tailor. Spodnje perilo - spodnje hlače H&M, modrci Triumph. Mož je pa manj zahteven, mu pa kaj nabavim tudi od S.Oliverja, Tom Tailorja, Levis kavbojke ipd. Slabih izkušenj pa nekak nimam. Vedno rajši dam za oblačilo mal več, pa tisto v redu, pa čeprav manjkrat.
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 30.12.2008 11:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Perilo Lisca, Beti. Zabe Outlet Calzedonia in MaxMara. Oblacila Benetton, Esprit, redko Zara in H&M, cevlji in torbice Trst,vcasih je bil to Toko, a ga zal ni vec.sportna oblacila Champion. To je to, zame. Raje kupim drazje pa da to drzi dlje casa (ceprav ni vedno pravilo), da nimam polne omare cenenih cunj. Za malecko se vedno vecinoma dobim, vcasih kupim kaksen kos v H&M in Hofru ter perilo v Kiku in zabe in kopalke Outlet Calzedonia.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 30.12.2008 11:07:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* žabe Spar in Leclerc (za celo družino). Kdo pa poleg trebe še nosi žabe Berti, naš 3-letnik. Jaz pod "žabe" zase smatram kvečjemu kakšne najlonke. IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli imamo problem s številko noge 49) U, vi imate pa big-foot-a.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 30.12.2008 11:31:34
|
|
|
|
al1*
|
Zase in za moža največ v S. Oliverju, Peak&Clopenbergu, zase tudi kaj v Promode, Benettonu, Street One. Perilo kupujem večinoma v H&M. Za otroke pa večinoma H&M, včasih kaj v Zari, Benettonu, S. Oliverju ali C&A.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.