Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 30.12.2008 11:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Perilo palmers, triumpf, beti, lisca. Zanj schiesser. Štunfi kjer jih pač vidim in so mi všeč. Moje cote evans, wallis, dorothy perkins, marks&spencer, h&M, občasno kkšno stvar takko. Njegove cote večinoma outlet, diesel, levis, HH, adiddas. Čevlji....štifl, transport, outlet.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 3.1.2009 23:54:15
|
|
|
|
* Mateja *
|
Meni ni važno kje kaj kupim, sam da ni predrago in da je ok material. Enako gledam za moja dva dečka. Za doma ni tako važno kakšna je kvaliteta, kar imamo pa za ven, mora bit ok. Sam vedno je važna cena, recesija kaj čmo!
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 4.1.2009 13:34:50
|
|
|
|
Bong
|
oblačila: -Zara, Benetton, Stradivarius, Tommy Hilfiger, Mango, Sisley.... in še kakšne športne trgovine čevlji: Bata, Humanic, Transport Perilo: Intimissimi, Yamamay, H&M
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 4.1.2009 14:54:24
|
|
|
|
helloKitty
|
Oblačila: Mango, Zara, Morgan, Sportina Čevlji: Štifel, Guess, Bata Perilo: H&M, Cheek, Palmers, Benetton
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 4.1.2009 15:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M, C&a, Mana, Interšpar, New York - v bistvu cenovno ugodne in dokaj kvalitetne variante. V Mani kar nekaj časa nisem kupovala, zdaj so imeli pa za zelo nizko ceno prav fajn stvari za otroke.
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 23.1.2009 15:38:07
|
|
|
|
officko
|
Jezt sem pa največ dobila in še cenejše in boljša kvaliteta kot v H&M ; to je C&A na Rudniku ali pa v Kranju, dostikrat imajo akcije
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 23.1.2009 23:08:29
|
|
|
|
Meggi
|
Meni je kr fajni Orsay, ne vem če je katera omenila? Medtem ko v H&M zase ne najdem nič ,edino torbico C&A še za otroke ne najdem hlač. Ma men je letanje za cotami zoprno. Sam kaj ko male prerastejo, vsak dan greš v službo neki navesiš na sebe. Me pa vleče mal Otto katalog pa Bon prix
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 24.1.2009 8:06:40
|
|
|
|
sinnerka
|
za celo familijo cote kar pri nas v službi
|
|
|
|
RE: Kje kupite največ stvari? 24.1.2009 11:47:21
|
|
|
|
rainbow
|
Meggi, meni je tudi Orsay kar fajn, cene zelo zmerne. Kaj je to Bon prix? prvič slišim Jaz sem zadnje čase na Promod vržena, pa kak Street One tudi. Grem pa tudi v HM pa večkrat praznih rok ven; ful me moti nametanost tam. Edino za prosti čas je kar fajn za najt. Za punci pa je HM zakon, pa Ariel, pa CA (čeprav imajo ozke modele hlač, moji pa sta bolj konkretni), v dražje trgovine pa zanju ne hodim. Aj, čevlji pa nujno Ciciban, pa Superfit, to pa vseeno dam. jaz pa čevlje v Massu, pa Kopitarna. Sem pa zase v glavnem zgubljena v tej poplavi cot v trgovinah
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?