|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kilometrina
19.9.2007 17:10:16   
dulcinea
Ojla!

Mene pa zanima, kaj se v službi bolj splača, da ti povrnejo kilometrino al stroške javnega prevoza?

Hvala za informacije. D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kilometrina
19.9.2007 17:43:22   
eya
Pri meni povrnejo znesek kot bi ga dala za avtobus in dobim kar lepo cifro, skoraj še 1x toliko kot dejansko dam za nafto... Očitno dobim zraven še za amortizacijo vozilauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 18:02:01   
dulcinea
Jaz sem lani dobila kilometrino, ker ni javnega prevoza tam in je bila tudi lepa cifra. Tudi meni je ostalo še enkrat toliko. Me pa zanima, ker pri nas v službi plačajo javni prevoz, prej so pa kilometre. In ker država špara, ne verjamem, da bi plačali dražjo varianto...

Drugače pa tudi sedaj nimam celo pot javni prevoz. Najprej bi morala it 2 km z avtom, nato 10 km z busom, potem 18 km spet z avtom, in potem spet z busom 10 km. Pa me zanima kaj pride več...

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 18:16:51   
Erdbeere
kilometrina oz. povračilo za pot v službo pride 0,15€ na kilometer...KOliko pa pride javni prevoz pa se pozanimaj pri svojem ponudniku storitev javnega prevoza. 

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 18:43:09   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

kilometrina oz. povračilo za pot v službo pride 0,15€ na kilometer...KOliko pa pride javni prevoz pa se pozanimaj pri svojem ponudniku storitev javnega prevoza. 

Aha, v mojem primeru bi bila ta varianta s plačilom na km še boljša...seveda, če bi upoštevali dejanske km, ne pa tiste razdalje, ki je med kraji...med Lj in mojim krajenm je uradno samo 15 km, jaz jih naredim 26 čisto do službe.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 19:39:13   
Magi*
pri nas je tako, da ti povrnejo cenejšo varianto glede na priostnost na del. mestu. torej, vsak mesec preštejejo kolikokrat si bil na delu in izračunajo ali je nižji strošek, če ti povrnejo kilometrino ali stroške javnega prevoza (mesečna vozovnica).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 19:45:19   
srki
Malo si preračunaj. Če nimaš do službe javnega prevoza, ti morajo od bivališča do prve postaje povrnit kilometrino. Mislim, da mora znašati relacija od doma do prve postaje več kot 2 km, da ti dajo kilometrino.

Ja, država špara na prevozih.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 8:29:32   
puncica
kilometrina je po moje večja od javnega prevoza, zato pa ponavadi povrnejo mesečno od javnega prevoza. Vsaj v JU je tako

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 8:52:49   
arielca
dulcinea, si še v šolstvu, a ne? Kajti če si, potem ti plačajo najnižjo možno varianto. Tak je zakon.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2007 11:14:48   
purple
Pri nas plačajo cena karte javnega prevoza, če pa si več kot pet km od avtobusne postaje, pa ti še dodajo kilometrino.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2007 11:17:53   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

dulcinea, si še v šolstvu, a ne? Kajti če si, potem ti plačajo najnižjo možno varianto. Tak je zakon.

točno tako in si sami ne moremo nič zmišljevati.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2007 20:53:46   
dulcinea
Saj ni panike. Če se mi bo zdelo premalo, se bom preselila k mojemu lubiju pa bo prec 30 km več. Se bom pač dvakrat na teden peljala več od njega. Saj grem že zdaj dvakrat... Mende se moraš vsaj 4x v tednu peljat od tam, ko dejansko živiš.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?