Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 11:19:01
|
|
|
|
kristinaj
|
krof je dobila pri 10m, cvrtke, štrudelj, torto, ki je mama naredila je tudi okusila tam okoli 10m, kar se pa tiče pakiranih slaščic se jih zaenkrat še izogibam...
|
|
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 11:23:30
|
|
|
|
vesel
|
moja hči je to dobila pri 9,5 mesecih
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 11:36:21
|
|
|
|
Ekaz
|
Nimam v mislih kifeljčkov, ki so nadevani s čim sladkim. Gre v bistvu za kruhek, ki je v obliki kifeljčka. Verjetno pa je bolj sladak kot običajen.
|
|
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 12:04:21
|
|
|
|
saskija
|
francoski rogljički je morda malo problem ker so neter jajca in je potrebna malo večja previdnost če pa daš kkašen navaden kifelj pa ni noben problem tam po 8 mesecu, ko že lepše prežvekuje, tudi v listnatem testu običajno ni jajc, jaz ko naredim štrudelj mu filo od znotraj že dam pa je star 8 emsecev.
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 19:11:34
|
|
|
|
piko12
|
Eno trapasto vprašanje imam: kako pa daste kifeljčke? a kar v roko pa jejo? mi imamo 8m pa že z baby piskotom ni vedel kaj počet. Vse nese v usta, tega pa sploh ni. Pol je pa hotel ogromen kos pogoltnit. Malo strah me je , da bi se kepice naredile pa bi se mu zataknile.
|
|
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 19:23:52
|
|
|
|
saskija
|
ja nekateri otroci prej eni kasneje, lahko mu daješ tudi male drobtinice v usta in potem vedno večje,a mpak če ne je kiflov in keksov ni tako nič zamudil. lahko mu daš v roke kos in ga nato opazuješ če se začne davit mu s kazalcem potegneš iz grla. Naš 8 mesečnik melje kot nor vse kaj hočeš, njegova sestra pa se je pri isti starosti davila
|
|
RE: KIFELJČKI, MASLENI KRUHKI 14.4.2008 19:44:40
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija ja nekateri otroci prej eni kasneje, lahko mu daješ tudi male drobtinice v usta in potem vedno večje,a mpak če ne je kiflov in keksov ni tako nič zamudil. lahko mu daš v roke kos in ga nato opazuješ če se začne davit mu s kazalcem potegneš iz grla. Naš 8 mesečnik melje kot nor vse kaj hočeš, njegova sestra pa se je pri isti starosti davila Res so različni. Naša mlajša se je pri 5 mesecih v kos pice zagrizla oz. se je prisesala, očiju je potegnila roko do svojih ust - pa smo vedeli, da je pripravljena za še kaj drugega kot mleko. Zelo hitro je začela sama "glodati in mehčati" hrano. Masleni kifeljčki, jih je že dobila tam okoli 8. meseca - ponavadi takrat, če smo šli na kakšen izlet.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 14.4.2008 19:45:10 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Trebušnjaki.пеперутка16Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?Da. (
0%)
Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (
0%)
Ne. (
27%)
Ni mi prišlo na misel. (
73%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!