Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kiddy vtosedež Infinity PRO 15.1.2012 17:33:04
|
|
|
|
naja17
|
Mi imamo kiddy energy pro 9-18 pa smo ful zadovoljni, mali uživa notr, teste na adac-u ma pa za 2011 najboljše...
|
|
|
|
RE: Kiddy vtosedež Infinity PRO 15.1.2012 17:52:54
|
|
|
|
lily32
|
Imamo kiddy comfort pro, ki je od 9 do 36 kg, smo zelo zadovljni z njim.
|
|
|
|
RE: Kiddy vtosedež Infinity PRO 17.1.2012 10:28:26
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Mi imamo kiddy energy pro 9-18 pa smo ful zadovoljni, mali uživa notr, teste na adac-u ma pa za 2011 najboljše... Mi isto, ne vem kaka je razlika z Infinity - eno je se mi zdi malo starejši model. Meni so Kiddyji fajn, na testih so dobri, sploh je baje ta princip z mizico (in čez napeljan pas) boljši kot pri teh klasičnih stolčkih... in po varnosti prekašajo tudi sedežke z Iso-fix... SUper mi je tudi to, da ga samo primeš in preneseš v drug avto, brez odvezovanja/nameščanja pasov... Mogoče slabost: ni nujno da ga vsi otroci sprejmejo, sploh če so bili prej v drugačnem sedežku (s paščki). Tale mizica zna kake bolj nemirne znervirat... Naša jo je na srečo fajn sprejela. Svetujem, da greste probat v trgovino, če bo otroček zadovoljen.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2012 11:45:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?