Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kiddy vtosedež Infinity PRO 15.1.2012 17:33:04
|
|
|
|
naja17
|
Mi imamo kiddy energy pro 9-18 pa smo ful zadovoljni, mali uživa notr, teste na adac-u ma pa za 2011 najboljše...
|
|
|
|
RE: Kiddy vtosedež Infinity PRO 15.1.2012 17:52:54
|
|
|
|
lily32
|
Imamo kiddy comfort pro, ki je od 9 do 36 kg, smo zelo zadovljni z njim.
|
|
|
|
RE: Kiddy vtosedež Infinity PRO 17.1.2012 10:28:26
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Mi imamo kiddy energy pro 9-18 pa smo ful zadovoljni, mali uživa notr, teste na adac-u ma pa za 2011 najboljše... Mi isto, ne vem kaka je razlika z Infinity - eno je se mi zdi malo starejši model. Meni so Kiddyji fajn, na testih so dobri, sploh je baje ta princip z mizico (in čez napeljan pas) boljši kot pri teh klasičnih stolčkih... in po varnosti prekašajo tudi sedežke z Iso-fix... SUper mi je tudi to, da ga samo primeš in preneseš v drug avto, brez odvezovanja/nameščanja pasov... Mogoče slabost: ni nujno da ga vsi otroci sprejmejo, sploh če so bili prej v drugačnem sedežku (s paščki). Tale mizica zna kake bolj nemirne znervirat... Naša jo je na srečo fajn sprejela. Svetujem, da greste probat v trgovino, če bo otroček zadovoljen.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2012 11:45:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?