|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kero sramoto sem si naredila
22.8.2006 18:00:30   
tincci
mah, sem hotla bit anonimna, ker mi je nerodn, ampak saj je vseeno...

Včeraj grem s tamalo na sprehod in se precej od doma spomnim, da sem verjetno pozabila prižgan plin. Sem kuhala za delavce pri bajti, tamala vmes tečnarila, ker nisva še bili nič zunaj.. karkoli, sme skuhala, postregla in laufala na sprehod.

In potem se spomnim.. šit... kličem svojega, pa se ne oglasi. Začnem laufat z vozičkom proti domu, kličem vmes, nič. Končno prilaufam do doma vsa zadihana in moj spodaj neki z zidarjem dela in jaz zarohnim: "pa kje maš ti telefon? zakaj ga sploh maš, kličem te kot utrgana" in meni on čisto mirno nazaj, da kaj pizdim, naj mislim na to, kaj delam pa drugič ugasnem. Grem pogledat gor, hvala bogu ni gorel plin, on pride za mano, jaz še kar rohnim, se spičiva, jaz valjda vsa težim ker mi je res 1 uro življenja vzelo, ker nimamo bajte zavarovane.. karkoli, zidar kar ni upal pridt na kosilo in me je prestrašeno gledal.

Valjda, moj je čist jezen name zdej, meni je pa za v zemljo se ugreznit, ker sem si res sramoto naredila. Pa načeloma mi kao ni mar za to, samo mi je, ker živim na vasi in to bodo kmalu vsi vedl, kok sem neuravnovešena in to mi pa ravno ni user posted image

Prov nerodn mi je user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kero sramoto sem si naredila
22.8.2006 18:07:12   
koala
Mislim, da nisi edin, ki se ji je kaj takega zgodilo. In ja z bi najvrjetneje odreagirala enako.
Reči, da si zaljubljena pri meni vedno poli.
Predvsem pa se pomiri, da se le ni hujšega zgodilo.
Zidar bo pa že preživel.user posted image za lepši dan.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 18:13:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image , prvič je vedno tako, potem ti pa koža otrdi, pa je... Te pa popolnoma razumem!

Lepo bodiuser posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 18:18:32   
sonjasunny
Samo da se ni kaj hudega zgodilo. Duhovi se bodo že pomirili...

Ko tudi ti prideš malo k sebi, pa tvojemu mirno razloži, kaj si prestala v tej uri. Lepa beseda lepo mesto najde.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2006 18:31:57   
Anonimen
eh dej no, sej ni tako hudo. Zidar ni hotel na kosilo, ker je pač videl da je posredi prepirček. Pa saj to je normalno.

Poskušaj biti od zdaj naprej prijazno dekle in boš videla, da se ne bo nihče več spomnil na tvoj izbruh. Meni se ne zdi tako hudo, pa tudi tvoj bo pozabil. Povej mu, da si bila utrujena in prestrašena, da ne bi kaj zagorelo.

Se bo že pomiril.user posted image

(odgovor članu sonjasunny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 18:33:41   
Tia27
oh, kaj je pa to kaj takega, kolikokrat se bosta še spičla,uf, kr navadi se,to je normalno, verjemi, pa se imava zelo rada, pa tud če se kdaj pa kdaj pošljeva nekam.Lp

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2006 19:02:24   
CatJa
Eh dej no, kako sramoto neki. Če te ima kdo za neuravnovešeno zato, ker si pomislila na to, da si pozabla na plin, si naj misli. Bolj hudo bi blo, da bi ga res, pa bi se zgodila nesreča. Lubiju se pa opraviči, pa bo.

Aja, pa mimgrede, tudi meni gre na živce, da se ljudje ne oglašajo na gsm, sploh kadar se men zdi nujno jih dobit user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2006 19:10:52   
Anonimen
Ja, res je butl, ker se ni oglasil na gsm. Kaj pa če bi se vama kaj naredilo? Nimaš se ti kaj njemu opravičevat, prej on tebi.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2006 19:23:26   
Anonimen
ne vem zakva bi ti blo narodn. pač si e utrašla pa si mal zapinčarla vrlo važno. drgač pa kok unih jezikavih mam se po desetih metrih k grejo od bajte spomn se obrne pa gre šeenkrat prečekirat al so zaklenile naprimer??!! vrlo važno!

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2006 19:52:18   
Gina
A da drugič ugasni, ti je gospod popolni rekel?user posted image user posted image user posted image  A tega pa nisi vedela in se trudila v tem smislu že sama, je moral še malo dodat bencina na ogenj?
A veš, meni gre tudi na živce, če ga na tel. ne dobim. Sploh imam posebno piko na to, ker moj bivši se ni oglašal v 70%. Še takrat je izklopil tel, ko so me ko nori klicali, da je moja mama umrla. Sovražim take reči.

V bistvu pa vse skupaj sploh ni bilo nekaj ekstra specialnega za kako sramoto čutit ali kaj takega. Brigajo te sosedi.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2006 20:30:05   
April
Ne se sekirat za take malenkosti. Jaz sem to vročekrvna včasih, da me sosedje sigurno ne morejo preslišat.user posted image   Pa me nič ne briga kaj si mislijo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2006 20:32:56   
MojcaG
ne vidim nobene sramote v tem, kar si naredila. bolje prečiti nego lječiti!

jaz kronično pozabljam, če sem izklopila likalnik in podobno...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2006 20:35:36   
Ancy
user posted image user posted image ah, ne sekiraj se tok, važn da je vse v redu.
Mi smo včasih še v bloku živeli pa smo šle z mami na sprehod in ko smo se vrnile domov smo mele gasilce pred vrati, ker je mami pozabla štedilnik ugasntuser posted image user posted image
Tko da.... bolje da si sosedi kej mislijo, kukr pa da ti hiša zgori user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2006 20:42:39   
Pobalami
Nisi čisto nič nenormalno odreagirala. Ker si se tolko ustrašila in še ful laufala domov se ti je sprostil veliko adrenalina. In pol si doma samo ventil odprla.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2006 20:42:42   
Anonimen
kok sem neuravnovešena in to mi pa ravno ni

Ah, to tud zame marsikdo misli, pa mi je ravno do Pakistana in nazaj user posted image

(odgovor članu Ancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.8.2006 20:54:22   
Rožica I
Veš kaj, Tinci, zvali krivdo na jutrišnji mlaj (prazna luna); samo poglej, kaj počno ljudje v prometu ali v vrstah v trgovini..user posted image !!
Ne sekiraj se zaradi vaščanov (skoraj vsak izmed njih se je že kdaj  tako obnašal!), ampak rajši zaradi tega, ker si svojemu dragemu krivico napravila in jo skušaj čimprej popraviti (resnično opravičilo dela čudeže; pa malo na štos obrneš, mogoče..)!
                     Rožica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
22.8.2006 21:58:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.8.2006 22:14:57   
abi
Ne sekiraj se, ne bo prav nič bolje - tile dedci ( kadar mojga [sm=love.gif" border=0> kaj nujno rabim ga seveda ne dobim na tf.)
Vaškim čvekam pa tudi moraš dati malo dela a ne ?user posted image
Se pa strinjam z predhodnico da ti taki pripetljaji utrdijo kožo - sčasoma postaneš bolj organiziran za podobne zadeve z plinom,likalnikom,televizijo,vodo.....
*Don t worry be happy *

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
22.8.2006 22:16:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.8.2006 22:31:07   
Mala koala
O jej, človek se lahko precej bolj osramoti kot takole, verjemiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2006 22:58:59   
KIRA
čuj jest bi tud živce zgubila, če bi mislila da je kaj narobe in moj ne bi dvignu. on ve, da se ma za javit ko kličem, pa če mu glih nogo amputirajo ali kaj druzga, pa pika. kaj si pa delavci mislijo naj te pa ne skrbi, reč jim da je mož butl, pa bo. user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer pa ima splišni prav, kaj pa če bi se vama kaj zgodil, pa neb dvignu??? ma moški so včasih taki butlni, da so še sami sebi viška. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.8.2006 23:08:23   
tincci
Ste me nasmejale, potolažle, skratka vse user posted image Z možkom sva že kul, glede zidarja me še mal stiska, ampak ajde, pač sem izpadla tečna k drekuser posted image

< Sporočilo je popravil tincci -- 22.8.2006 23:09:43 >

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.8.2006 10:42:56   
AKŠ
aj tincci- sem se nasmejala ko sem tvoj post brala.....verjem da bi sama čististo odreagirala!

nič naj t ine bo nerodno - pač se ti ni javu - jz tud čist popizdim če se mi ne jav takrat  ko jz hočem (hihihi - sej se mu jz včas tud ne, pol pa on pizdi - sam jz najdem izgovor da ga mam potih ker tamala spi....)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.8.2006 11:20:10   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Ste me nasmejale, potolažle, skratka vse user posted image Z možkom sva že kul, glede zidarja me še mal stiska, ampak ajde, pač sem izpadla tečna k drekuser posted image

nič sekirat.

Bo zidar zdaj ziher pazil,
da svoje delo bo dobro opravil,
ker bal se bo tincce,
ki ni ji mar za vaške čenče.
Bo mož vedno telefon pri sebi nosil,
da bo ženki lahko na pomoč priskočil.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.8.2006 20:05:20   
Sita
Ja, zakaj bi se zdaj sekirala. Je že prepozno.
Drugič ni treba vzkipeti, nauči se samoobvladovati in ni treba piz*t za vsako stvar.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?