tincci -> Kero sramoto sem si naredila (22.8.2006 18:00:30)
|
mah, sem hotla bit anonimna, ker mi je nerodn, ampak saj je vseeno... Včeraj grem s tamalo na sprehod in se precej od doma spomnim, da sem verjetno pozabila prižgan plin. Sem kuhala za delavce pri bajti, tamala vmes tečnarila, ker nisva še bili nič zunaj.. karkoli, sme skuhala, postregla in laufala na sprehod. In potem se spomnim.. šit... kličem svojega, pa se ne oglasi. Začnem laufat z vozičkom proti domu, kličem vmes, nič. Končno prilaufam do doma vsa zadihana in moj spodaj neki z zidarjem dela in jaz zarohnim: "pa kje maš ti telefon? zakaj ga sploh maš, kličem te kot utrgana" in meni on čisto mirno nazaj, da kaj pizdim, naj mislim na to, kaj delam pa drugič ugasnem. Grem pogledat gor, hvala bogu ni gorel plin, on pride za mano, jaz še kar rohnim, se spičiva, jaz valjda vsa težim ker mi je res 1 uro življenja vzelo, ker nimamo bajte zavarovane.. karkoli, zidar kar ni upal pridt na kosilo in me je prestrašeno gledal. Valjda, moj je čist jezen name zdej, meni je pa za v zemljo se ugreznit, ker sem si res sramoto naredila. Pa načeloma mi kao ni mar za to, samo mi je, ker živim na vasi in to bodo kmalu vsi vedl, kok sem neuravnovešena in to mi pa ravno ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Prov nerodn mi je [sm=zardeva.gif]
|
|
|
|