|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo se krega???
10.11.2004 14:10:11   
bambi
Zdaj mi pa ni več nič jasno. Ker sem v gužvi ne morem vsega brat, zato prosim naj mi nekdo pojasni kaj se to tukaj na RR dogaja???? Kdo je brisal Pio73 in Piko74 in zakaj????? Jaz nisem nič takega zaznala :zmeden::zmeden:

NE vem zakaj se to dogaja, če pa smo se tako dolgo imele tako lepo???? Mnenja so različna in prav je tako, saj punce na koncu vedno najdemo skupen jezik.

JAz bi samo nekaj rada povedala: Ko sem izgubila svojo punčko, ko mi je bilo najhuje, ko sem bila čisto na tleh so mi pomagale tukaj vse punce in zaradi njih danes zrem naprej, v nov jutri, v novo upanje..... Med njimi sta bili tudi Pia73 in Pika74. Zakaj zdaj to???? Veliko jih je dajalo tukaj že neprimerne izjave, pa smo jih spregledali..... Pa kaj!!!!
Kaj bomo sedaj izgubile še tisto nitko, ki nas povezuje??????
Punce, ne dajmo se kar tako..... saj ta forum obstaja zaradi nas!!!!!!!!

Pia73 in PIka74 jaz želim da ostaneta ker sta zame velika podpora in veliko lepega smo že dali skoz - SKUPAJ, zato je nujno da ostaneta.

Zelo zelo jezna fosilka BAMBI :grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdo se krega???
10.11.2004 14:14:24   
saba
na kratko

pia in pika sta si pisale in njihov post je gospa vesna rr izbrisala z izjavo, da bi si lahko punce pisale privat oz. da sta s postom provociraje

to je zelo na kratko....polemika pa traja že 2 dni oz. odkar je gospa vesnarr vrgla ven nov pravilnik za
rr.

jaz sem že tolko napisala in nasprotovala, da mi je zmanjkalo moči. tako da zdaj molčim in srčno upam, da nas pika in pia ne bosta zapustili.

lp
saba

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdo se krega???
10.11.2004 14:33:01   
Lidy
Mislim, da je to že mal smešno in nepotrebno !!!!!

CENZURA :)- :)- :)-

Sicer ne vem kaj in o čem sta pisali, verjetno pa so se ostale forumovke tudi lahko uključevale v pogovor, če so želele. Ali ne ???

Upam, da se bo to uredilo in da se bosta vrnili med nas :angel: .

Lidy

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdo se krega???
10.11.2004 14:34:18   
IZADORA
Meni tudi ni jasno kaj se sedaj gremo?

Sem pa mnenja, da ce je kdo za zbrisat, je kaksen provokator, ki se prijavi na nas forum z dolgega casa, ne pa posti nasih punc.... fosilk.

Ce ste forum ustvarili, boste pa ja pustili, da ga uporabljamo, kot nam pase. A zelite, da vse fosilke pobegnemo drugam?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdo se krega???
10.11.2004 14:36:56   
Lidy
JA vse fosilke v 9nebesa .

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Ni slabo!

Brez zamere ;)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdo se krega???
10.11.2004 17:19:47   
Sulfinija
Pozdravljene vse punce še posebej borke in posebno Pia in Pika!!!!!

Ne morem verjeti kaj sem zasledila na tem našem forumu.Pa kaj je blo nimam pojma in enostavno ne razumem zakaj se kregate.Zato je forum,da vsaka pove kaj si misli,ene imamo takšno mnenje ene drugačno.Pa Pia in Pika ne zamerita,ne odhajajta iz foruma saj sta res super punci in tudi pametne nasvete dajeta.Pa no prosim vaju to kratko življenje ki ga živimo samo enkrat se bomo kregala,...
Pa prosim vas naj mi ena od vas razloži kdo je ta Vesna kaj je pravzaprav blo,...
Vse skupaj lepo pozdravljam in upam,da si Pia in Pika premislita in se vrneta med nas forumke in fosilke!!!!!!!!!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdo se krega???
10.11.2004 19:03:21   
Anitka
ZAHTEVAM, DA SE PIKA IN PIA VRNETA K NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In res je, da bi se lahko v "NJUNO" DEBATO priključila katerakoli izmed nas, ker če bi si imeli kaj osebnega za povedat bi izbrale nabiralnik!

Treba se je zavedat, da brez nas RR ne bi bil to kar je! Če pa nas ne potrebujete pa kar direkt povejte. Namerno sem napisala NAS, ker punci podpiram in se užaljeno počutim tudi jaz!

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdo se krega???
10.11.2004 20:18:17   
neni
Gospe Vesni RR bi rada sporočila, da sem velikokrat prijokala na računalnik čisto fertik, potem pa zagledala Pikin :kaki ste? kaj delate? :bravo:in se čez 5 minut že režala njenim domislicam in foram.
Pika je bila meni najbolj smešna tukaj, bi lahko rekli naš burkež. Nihče je ne more nadomestit :((:((:((

lp Neni :((

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdo se krega???
11.11.2004 11:14:10   
Anonimen
A mi lahko katera od vas sploh pokaže tale nov pravilnik???
Link prosim, ker jaz pravilnika, ki bi bil drugačen kot ta stari ne najdem.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdo se krega???
11.11.2004 11:22:09   
biba77
UnderEja, Pika JE NAZAJ!!!!
Poglej po Za nas...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?