bambi -> Kdo se krega??? (10.11.2004 14:10:11)
|
Zdaj mi pa ni več nič jasno. Ker sem v gužvi ne morem vsega brat, zato prosim naj mi nekdo pojasni kaj se to tukaj na RR dogaja???? Kdo je brisal Pio73 in Piko74 in zakaj????? Jaz nisem nič takega zaznala :zmeden::zmeden: NE vem zakaj se to dogaja, če pa smo se tako dolgo imele tako lepo???? Mnenja so različna in prav je tako, saj punce na koncu vedno najdemo skupen jezik. JAz bi samo nekaj rada povedala: Ko sem izgubila svojo punčko, ko mi je bilo najhuje, ko sem bila čisto na tleh so mi pomagale tukaj vse punce in zaradi njih danes zrem naprej, v nov jutri, v novo upanje..... Med njimi sta bili tudi Pia73 in Pika74. Zakaj zdaj to???? Veliko jih je dajalo tukaj že neprimerne izjave, pa smo jih spregledali..... Pa kaj!!!! Kaj bomo sedaj izgubile še tisto nitko, ki nas povezuje?????? Punce, ne dajmo se kar tako..... saj ta forum obstaja zaradi nas!!!!!!!! Pia73 in PIka74 jaz želim da ostaneta ker sta zame velika podpora in veliko lepega smo že dali skoz - SKUPAJ, zato je nujno da ostaneta. Zelo zelo jezna fosilka BAMBI :grrr:
|
|
|
|