|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo kaj ve o tem?
16.8.2005 19:18:11   
Ninanana
Pozdravljeni!
Prvič se oglašam v eter, brala pa sem skoraj vse kar se ponavadi piše na teh forumih. Sem nekaj čez 30 in imam 4-letno punčko.Pravkar smo začeli "delati" na tem, da bi dobili še enega, pa se zgodi naslednje:zmeden::nezaščiten odnos sva z možem imela tik pred pričakovano :hudicek:(bolj za trening:sloncek:). Naslednji dan sem dobila:hudicek:, ki pa je bila manj močna in krajša kot navadno. Zdaj,en teden po :hudicek: pa mi je skoz slabo, prsi me bolijo,skoz hodim na wc, tako kot pri prvi:nosecka:.
Moram povedat, da je prvič uspelo pri prvem poskusu, ampak takrat je to bilo nekje en teden pred pričakovano:hudicek:.Kaj naj si mislim?

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdo kaj ve o tem?
16.8.2005 19:25:24   
lenika
V lekarno po test, pa bo vse jasno. Želim ti, da se ti izteče po željah.

(odgovor članu Ninanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdo kaj ve o tem?
16.8.2005 19:32:54   
Ninanana
Mislim, da je še prehitro. Veš morda tudi kaj o teoretični možnosti, da se to lahko zgodi? Jaz o čem takem še nisem slišala...

(odgovor članu Ninanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdo kaj ve o tem?
16.8.2005 19:37:26   
lenika
Tudi jaz ne, ampak možno je pa vse.

(odgovor članu Ninanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdo kaj ve o tem?
16.8.2005 21:20:24   
Ninanana
Hvala za odgovor pa še kdaj...:rozica:

(odgovor članu Ninanana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdo kaj ve o tem?
16.8.2005 21:31:41   
biba77
Ninanana,
gospodje v belem pravijo, da je O lahko kadarkoli v ciklusu, vendar je zelo, zelo malo verjetno, da je tik pred, med ali tik po M. In tudi slabosti ze teden dni po morebitni oploditvi so hudo, hudo redke...
Jaz ti na vsak nacin zelim cimprejsnji :roza:!
:miska:

(odgovor članu Ninanana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdo kaj ve o tem?
17.8.2005 10:55:25   
Ninanana
Hvala Astra, mislim da sem pod vtisom prve takojšnje zanositve, zato pa sem zdaj tako hitro pomislila na to da bi že lahko bilo po enem uspešnem :sloncek:.Saj se ne mudi...

LP :)

(odgovor članu Ninanana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?