Kdo kaj ve o tem? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ninanana -> Kdo kaj ve o tem? (16.8.2005 19:18:11)

Pozdravljeni!
Prvič se oglašam v eter, brala pa sem skoraj vse kar se ponavadi piše na teh forumih. Sem nekaj čez 30 in imam 4-letno punčko.Pravkar smo začeli "delati" na tem, da bi dobili še enega, pa se zgodi naslednje:zmeden::nezaščiten odnos sva z možem imela tik pred pričakovano :hudicek:(bolj za trening:sloncek:). Naslednji dan sem dobila:hudicek:, ki pa je bila manj močna in krajša kot navadno. Zdaj,en teden po :hudicek: pa mi je skoz slabo, prsi me bolijo,skoz hodim na wc, tako kot pri prvi:nosecka:.
Moram povedat, da je prvič uspelo pri prvem poskusu, ampak takrat je to bilo nekje en teden pred pričakovano:hudicek:.Kaj naj si mislim?

LP:)

lenika -> Kdo kaj ve o tem? (16.8.2005 19:25:24)

V lekarno po test, pa bo vse jasno. Želim ti, da se ti izteče po željah.

Ninanana -> Kdo kaj ve o tem? (16.8.2005 19:32:54)

Mislim, da je še prehitro. Veš morda tudi kaj o teoretični možnosti, da se to lahko zgodi? Jaz o čem takem še nisem slišala...

lenika -> Kdo kaj ve o tem? (16.8.2005 19:37:26)

Tudi jaz ne, ampak možno je pa vse.

Ninanana -> Kdo kaj ve o tem? (16.8.2005 21:20:24)

Hvala za odgovor pa še kdaj...:rozica:

biba77 -> Kdo kaj ve o tem? (16.8.2005 21:31:41)

Ninanana,
gospodje v belem pravijo, da je O lahko kadarkoli v ciklusu, vendar je zelo, zelo malo verjetno, da je tik pred, med ali tik po M. In tudi slabosti ze teden dni po morebitni oploditvi so hudo, hudo redke...
Jaz ti na vsak nacin zelim cimprejsnji :roza:!
:miska:

Ninanana -> Kdo kaj ve o tem? (17.8.2005 10:55:25)

Hvala Astra, mislim da sem pod vtisom prve takojšnje zanositve, zato pa sem zdaj tako hitro pomislila na to da bi že lahko bilo po enem uspešnem :sloncek:.Saj se ne mudi...

LP :)

Stran: [1]