|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj zjutraj vstajate?
27.9.2007 10:57:38   
viv_
Mal imam logističnih težav user posted image

Ob 8h moram bit v Ljubljani, vmes še 2 muli skipat v vrtec... Zdaj, ob predpostavki, da zvečer pripravim cunje, sem ugotovila, da bo treba ustat ob 5:30? user posted image  To bo še pestro, ker sta zdaj navajeni spat do 7, 7:30.

Torej, kdaj ustajate zjutraj tiste, ki mate mal vožnje do službe, pa še kakšnega otroka za oddat v vrtec/šolo?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj zjutraj vstajate?
27.9.2007 11:01:45   
Anonimen
pr nama je tko. on more bit v lj ob 7h. vstane ob 5h, ker vmes skuha kofe, pije kofe, sreje in bere cajtng, se umije in obleče, 10 do 6h vrže ven tamalo, jo previje in obleče in odpelje k babi - od doma gresta ob 6h. ob 6h pa vstanem še jest, se zrihtam, ene 20 čez 6 zbudim še tavelko jo zrihtam za v vrtec, od doma greva tm ene 20 do 7h. ob 7h al pa mal čez sem v šk loki na šiht.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 11:03:10   
puncica
Do službe imam 45 min, ne oddajam otrok, jih moj mož, jih pa zjutraj oblečem, no vsaj enega, če že drugega ne znese, ustajam ob 4:45 user posted image od doma grem ob 6:10. To pa zato, ker zjutraj še jem kjer mam en urng obreduser posted image . Moj dragi pa ustaja ob 5:45 in takrat se tud otroka zbudita, tako najprej tamalega oblečem, potem pa še tavelko sam ponavadi mi ne znese, oba otroka odpelje v vrtec moj, od doma gredo tam do 6:40. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 11:04:46   
Maxica
Jaz ga uživam.user posted image  Vstanem ob 6:15, v službo se odpravim 6:40, ob 7h začnem. Otroka takrat še lepo spita, tako da jaz rabim samo zase poskrbet. Ko bo šel Max v vrtec, bo itak šel šele za ob pol osmih, tako da ga bo napravil mož ali mama.
A kdo drug ti ne more peljat punc v vrtec?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 11:06:51   
Tiamo
Vstanem ob 5:20, dam vret vodo, med tem grem na WC se umit, skuham kavo, grem na balkon enega prižgem popijem kavo, potem zbudim mojega, se dokonca zrihtam, zbudim tamalo, jo oblečem, med tem se zritha tudi moj...v avtu smo ob cca 6:05, v vrtcu cca 6:20...potem moj mene odloži sem v službo ob 6:30 in on potem ob 7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 11:07:12   
viv_
Puncica, a ti si pa mal mazohista? Ob 4:45? Đisus! Tut ust ne bi mogla odpret ob taki uri, kaj šele cel fruštek pojest user posted image  Men je do ene pol 8 zjutri še slabo, k sem tok zalimana, ampak res dobesedno slabo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 11:07:33   
marita
pr nas jo po tanovem skipa v vrtec ati, vstanemo ob 6.00, 6.20 sta na poti od doma, 6.30 je tamala v vrtcu, on mora bit pa ob 7.00 v službi, do tja ima nekak 15-20 min. Ker sem na bolniški, grem jaz lepo nazaj spat.user posted image Tamali ni noben problem zjutraj vstat, no vsaj zaenkrat, je mal bolj zalimana, pa mirna, tko da ji pomagam, da se obleče, pa zavijem jo v deko in jo on še vso omotično odnese v avto.

Je pa seveda mal več cajta treba vzet, če maš dva otroka pa daljšo vožnjo. Veliko sreče pri reševanju logističnega problema!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 11:09:13   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
A kdo drug ti ne more peljat punc v vrtec?user posted image

Ma moj se voz u PM v službo, no iz Kranja v Šentjur pri Celju in je čist odvisno kdaj gre - enkrat med 5 in 9 zjutri. Tko da ja, za kdaj že, ni pa to stalno... Če bi bla res kriza, pol jih lahk še moja mami, ampak ona jih bo že iskat hodila, tko da jo mam na rezervi samo za "krizni primer".

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 11:12:11   
Anonimen
js mislm da je dost da vstaneš ob 6h. sebe zrihtaš v 20 minutah, pol pa vržeš ven še tamali jih obe zrihtaš v manj kot 20 min. pol maš še 20 min da jih obe skipaš v vrtec ob 7h štartaš iz kranja. a maš dost 1 uro do šihta. če je fejst gužva pol vrjetn ne? amapk sej itak lohk mal zamudiš :)

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2007 11:40:37   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Ma moj se voz u PM v službo, no iz Kranja v Šentjur pri Celju ...

O bog tale je pa res dolga iz Kranja v Šentjur uh, kolk km pa pol naredi dnevno več kot 200?user posted image IN ja jst sem se čist navadla na tako zgodno ustajanje, študiram da bi uro prestavla na 4:30 user posted image pa še mal telovadla zjutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2007 11:45:03   
Anonimen
O groza, a tako zgodaj vstajate!

Viv, a zdaj imaš vsaj obe v istem vrtcu ali kako? Ma jaz mi mamo ponucala, 100-posto, če bi se le strinjala, seveda.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2007 11:49:40   
Strawberrie Cherrie
6.30h, kakšnih 15min gor ali dol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2007 11:54:52   
mojsoncek
Mi vstajamo ob petih. Do LJ imamo se uhuhu lala voznje. Sva pa rada z mozekom ze ob sedmih v sluzbi, da pridemo se pri cajtu domov. Ce ne bi lahko tamalega zvecer samo se spat dali user posted image ...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2007 11:57:18   
Lenny
Prezgodaj user posted image
Vstanem ob 5.30. Do 6.00 porihtam sebe, pripravim zajtrk za minija in oblačila za oba škrata. Ob 6.00 zbudim v.d. moža in ga vržem iz postelje. Do 6.15 imam v optimalnih razmerah čas za en pomarančni sok. Potem zbudim maxija. Ob 6.30 pride babi čuvat minija, ki praviloma še spi, mi trije pa se hitro pospravimo od hiše. Maxija v vrtcu oddam ob 6.40, ob 7.00 začnem delati.
Hvala bogu za babico, ki miniju omogoči spanje po želji in nam prihrani eno jutranjo pot user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.9.2007 11:57:27   
Naja31
Madona, kako zgodaj vstajate! Svaka vam čast.
Jaz sem prej vstajala ob 8h, se oblekla, in šla v službo. Malega je mož zrihtal in peljal k tašči oktog 9h. Zdaj ko mali hodi v vrtec, jaz vstanem ob 7h, se stuširam, oblečem, zbudim malega, on spije actimel, gleda risanke. Ob 8h se odpraviva od doma, ob 8.15h je v vrtcu in jaz v službi ob 8.30h.
Je pa res da sem iz Lj, do vrtca imamo 5 minut in do službe 10 minut. Pa tudi res je da v službi nimam predpisane ure do kdaj moram priti, tako da če ne bi otrok v vrtec hodil, bi sigurno še dalj spali.
Viv, a pri vas imate določeno do kdaj morate zjutraj priti? Glede na to da smo ista "firma", me preseneča, da je pri vas bolj strogo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.9.2007 11:59:42   
anitaz
od 4.50.-5.00 user posted image  Zjutraj zlikam, se stuširam, zrihtam in sem ob 6:20 najkasnej v službi.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.9.2007 12:05:55   
Taula
Vstanem ob 6.15h, ob 6.45h grem od doma. V službi sem pa 7.10h.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.9.2007 12:07:47   
Mateja*
Ja viv, te čist razumem. Jest tud vstajam ob 5:30, do 6h se zrihtam. Takrat vstaneta Roman in Jakob. Jakoba zrihtam jest, Roman sebe. Jest ob 6:15 odrinem v LJ, Roman pa okol 6:30 odpele Jakoba v vrtec in ob 7h je v službi.
Jest grem pa ob 6:15 od doma, pa sej veš kako je na cest, in sem nekje med 7:10-7:20 na šiht.
Groza je na avtocest zjutri.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.9.2007 12:08:11   
taška30
Ja, jaz vam tud lahko samo rečem: vsaka čast. No, saj nimate druge izbire.user posted image

Ampak men je že vstajanje pred 6.30 čist nehumano, takrat vstanem ko hodim v službo, zdaj ko sem pa na porodniški, če moram kdaj vstat pred polosmo, se mi zdi, da je konc sveta.user posted image

A pa greste vsaj temu primerno prej spat? Ker jaz grem pred polnočjo zelo redko.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.9.2007 12:08:48   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Viv, a zdaj imaš vsaj obe v istem vrtcu ali kako? Ma jaz mi mamo ponucala, 100-posto, če bi se le strinjala, seveda.

Ja, saj to... sem stečnarla, da sta v istem.

Ma, mami se mi kr mal smili... sej je ustajala tok cajta zgodi, pa nej zdej mal poleži. Ne rečem za kdaj, amapk za zmer bi blo pa tu mač. Mi je že to super, da jih bo pobirala.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.9.2007 12:10:00   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Viv, a pri vas imate določeno do kdaj morate zjutraj priti? Glede na to da smo ista "firma", me preseneča, da je pri vas bolj strogo.

Ob 8:00 telefonira šef in se da prevezat v vse pisarne, da ugotovi, če smo vse ovčice na brojuuser posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2007 12:15:38   
Naja31
Ob 8:00 telefonira šef in se da prevezat v vse pisarne, da ugotovi, če smo vse ovčice na broju

aja? user posted image
To pa je res bedno. Naš šef se mogoče prikaže 1x na teden. Včasih, ponavadi ob petekih popoldan, ko se on spomni priti sem, naredi pregled po pisarnah in potem ugotovi, da nikjer ni nobenega.
Očitno akademska svoboda ne velja za vašo dislocirano enoto. user posted image  A potem moraš biti vsak dan do 16.00? In če te ni tudi uradno bolniško odpirati?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.9.2007 12:16:35   
Olivija
Tiste dneve, ko moram jaz ta male dve peljat v varstvo, vstajam ob 6:20 in sem približno ob 8:30 v LJ.

Po dopustu sem šla samo enkrat po 7 h v LJ in rabila sem 1 3/4 h do centra. Zdaj upam, da so tisti most v Gameljnah ali karkol delajo že zrihtali.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.9.2007 12:16:42   
nuala
Vstanem ob 7.10.
Nahranim psa, pristavim kavo, se umijem, oblečem.
Ob 7.30 zbudim otroka in moža, če je doma, skupaj zajtrkujemo.
Ob 7.50 oblečem otroka, jima prižgem eno risanko ali se igrata s kockami, pospravim postelje, dam prat, operem posodo oz, pospravim če je kaj nujnega.
Ob 8.10 obujem otroka in ju peljem dol pred blok, kjer ju ob 8.15 - 8.20 pobere šolski ( vrtčevski pravzaprav ) avtobus.
Peljem psa na sprehod in sem doma ob 8.45.

Potem začnem delati.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.9.2007 12:18:44   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Očitno akademska svoboda ne velja za vašo dislocirano enoto. user posted image  A potem moraš biti vsak dan do 16.00? In če te ni tudi uradno bolniško odpirati?

Ne, pol smo do 15h, ker kompenziramo z dnevi, ko imamo popoldan raziskave. Ampak oddajamo pa ure, v xls datoteki. Pa za dopust pišemo listke. Pa bolniške morjo bit uradne... Edin če kdaj rabiš kaj prej it ven, ali pa kasnej pridet, to pa ne mori... Saj neki...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?