|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj zjutraj vstajate?
27.9.2007 12:28:37   
Anonimen
4.30 MINUT.user posted image  če moram, ali če mi ni treba. Vsak dan.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.9.2007 12:39:05   
tanikaa
Med tednom ob 05.30, v soboto 06.30, v nedeljo pa okrog 08.00.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.9.2007 12:48:28   
Saša27
Čez teden ob 05.30., vstanem, dam za kavo, grem v kopalnico, se uredim, nato zbudim možeka, skuham kavo, jo skupaj spijeva, se najeva in v službi sva vedno 06.45. Čez vikend pa odvisno od razpoloženja.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.9.2007 13:16:16   
Mateja*
Olivija, na žalost most v Gameljnah še ni fertig, bo šele 30.10., tko da si sploh ne upam mislt kaj bo drug teden, ko se še faksi začnejo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.9.2007 13:37:45   
polona2
Ob 7-ih ali 7.30.

(odgovor članu Mateja*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.9.2007 14:18:42   
kofetek2010
pon. & sre...... vstajam ob 07:45 - od doma gremo ob 08:30, ker peljem mulca v šolo (pouk se mu začne ob 9h), pol pa greva s tamalo še na kak kofe in jo odpeljem k varuški (na šihtu sem ob 10h)

tor., čet. & pet.....vstajam ob 08:30 - mulca odpelje mož, mi2 s tamalo pa se lagano porihtava in od doma greva okrog 09:30 (na šihtu sem ob 10h)

user posted image

od doma do šole je 10 km, od doma do varuške 15 km, od doma do šihta 16 km user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.9.2007 14:29:25   
Magi*
OMG kake zgodnje ure, jaz pa se sama sebi smilim, ko moram ob 6.30 "vstat".

6.00 budilka, ki nas trpinči na 5 minut do 6.30. mož vstane, prinese v posteljo kakav za tamalo, za naju zajtrk (če se lohk mal pohvalim) user posted image  potem gre mož na WC in se pedenat, tamalo dam risanke gledat, jaz se v 15ih minutah zrihtam. zrihtam še tamalo in ju vržem ven ob 7.45. potem grem v miru še jaz na WC in v službo. v službi sem nekje med 8.30 in 9.00.

ko bom mela pa "drugačne obveznosti" in bom morala bit v slućbi ob 7.30, bom pa crknla. sploh mi ni jasno kdaj bom vstajala in kako se bom s tem trebuhom pricjazla do Kranjauser posted image  bo pa takrat imel mož tamalo čez (beri: lovit po stanovanju in jo prepričat, da ne more naga v vrtec - luftanje na terasi bolj malo zaležeuser posted image ).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.9.2007 14:52:57   
viv_
Jana, a si mogla....? user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.9.2007 15:02:09   
dory
zadnje case od 4-5 enkrat...enostavno ne morm spat, pol pa peglam, pospravljam in cakam,da vstane tamal,da ga odlozim v vrtcu...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.9.2007 15:16:05   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja*

Olivija, na žalost most v Gameljnah še ni fertig, bo šele 30.10., tko da si sploh ne upam mislt kaj bo drug teden, ko se še faksi začnejo.

noro, na srečo vozi vlak. Sem pa morala ta teden 1x z avto v LJ in sem šla ob 5:55 od doma in sem se komaj izognila ta velki gužvi. V službo sem prispela ob 6:45 user posted image , ure nam pa začne šteti ob 7:30. No, sem šla vsaj v miru še na kavo. user posted image

Zdaj samo upam, da mi ne bo treba oktobra ta mičkene v varstvo vozit.

(odgovor članu Mateja*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.9.2007 21:49:41   
Anonimen
hmmmmmm

4:30 zvoni ura.
Ugasnem se obrnem in dremuckam dalje.
Čez neki časa ustanem, pol bluzim okol.
5:15 se grem tuširat
6:00 sem uštimana
6:10 se spokam u avto
6:30 sem pred šihtom.

Kako bo po novem pa ne vem.

Ko sem še delala v LJ sem ustala okol 7:35, 7:45 sem bila na troli. 8:00 pa na šihtu. Zakonuser posted image .

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
27.9.2007 21:50:48   
Ro-La
včasih ob 5.30, včasih ob 8h, včasih pa ob 14h...user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.9.2007 22:00:30   
Anonimen
Prva budilka zvoni ob 6:20, druga ob 6:30, potem se pa izmenjujeta (ce mi jih ne uspe ugasnit) do 7:00 ali pa max 7:05, ko se moram dejansko spokat iz postle. Se vsa zakomirana oblecem (si ze zvecer pripravim vse), pocesem, umijem zobe, pocoham psa, vzamem za pit in grem. Ce imam cajt in ce sem ful lacna (pa ce je kaj vsecnega v hladilniku), potem se jem. Pa ponavadi kake clanke ali pa opravicila se printam zjutri. V soli sem 7:50-7:55. AMpak ne grem direkt v solo .. Aja, od doma grem pa 7:25 cca.

Lani sem pa dejansko vstajala 6:30 in odhajala tudi od doma prej. Pa nam uspe v 20 min pridet iz Siske za Bezigrad in odlozit tamalga v vrtcu in mene v soli in potem gre dragi v sluzbo v Sisko user posted image

(odgovor članu Ro-La)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
27.9.2007 22:00:58   
N _ B
No pri nas je bilo (do moje porodniške) tako:
- vstajanje cca 6:30 
- medtem, ko mož zasede kopalnico, jaz zrihtam tamalo
- medtem, ko sva midve v kopalnici, mož pripravi zajtrk
- zajtrk (midva z možem)
- mož odpelje hčerko v vrtec, mami pa v kopalnico
- ob 07:30 se z možem dobiva na obvezni jutranji kavi
Moja služba se začne ob 08.00 (7 km stran), moževa ob 09.00 (30 km stran).

Glede na to, da bosta čez slabo leto dva za zrihtat, bomo verjetno uro premaknili malo nazaj.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.10.2007 0:39:39   
lindy
O še dobr, da mi ni treba tolk zgodi vstajat, med tednom, če mam službo, ponavad ustanem ob pol desetih, ker mam službo ob desetih, drugač pa zlo rada spim tam do ene enajstih, dvanajstih!user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.10.2007 6:01:08   
Temari
Jaz sem že tako navajena, da vstanem ob petih, da budilke ne rabim več. Če slučajno potegnem kakšno minuto ali dve, me pridejo mačke zbudit - se vsedeta na posteljo in me samo gledata. Je to čisto dovolj, da me zbudita. Potem dam gor za kavo, grem v kopalnico, nato skuham kavo do konca ter sedem za računalnik. Če se dragi slučajno zbudi pred šesto, imam "pokvarjen" cel dan - od petih do šestih je namreč "moja ura meditacije". Par minut čez 6 grem prvič zbudit dragega, preden vstane to ponovim vsaj trikrat. Potem še njemu skuham kavo in 15 do sedmih greva od doma.

Čez vikend pa ponovim vajo z eno izjemo - dragega pustim spati.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.10.2007 9:52:11   
Pajaca
Danes sem ustala ob 6.10, ob ene 7.05 smo bili vsi v avtu in šli v vrtec, ob ene 7.20 sem štartala proti LJ, v službi sem bila ob 8.40. Guva totalna. Če bi hotla bit ob 8 v službi bi mogla štartat ob ene 6.30, tko da kaj vem, ob 5.30 ustat???

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.10.2007 19:46:59   
soncek&luna
vstajam ob 5.45-6.00, grem v kopalnico in se zrihtam.... tamalga zbudim okol 6.30, ga zrihtam in startava od doma med 6.50-7.00... ga odlozim pri varuski in sibam naprej, se 30 min voznje z avtom.... v sluzbi sem med 7.30-7.45.

Mami, pika moja!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.10.2007 21:50:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

pon. & sre...... vstajam ob 07:45 - od doma gremo ob 08:30, ker peljem mulca v šolo (pouk se mu začne ob 9h), pol pa greva s tamalo še na kak kofe in jo odpeljem k varuški (na šihtu sem ob 10h)

tor., čet. & pet.....vstajam ob 08:30 - mulca odpelje mož, mi2 s tamalo pa se lagano porihtava in od doma greva okrog 09:30 (na šihtu sem ob 10h)

user posted image  

Samo tale urnik je human user posted image  user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
4.10.2007 14:49:36   
Lianna
Pon. & tor. &čet. - 6:40
Sre. - 9h

Petke pa imamo na faksu frejuser posted image  Čeprov bi raje imela predavanja ob petkih pa malo kasneje vstajala oz. ne  bi imela 1x na teden 12h predavanj v enem dnevuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.10.2007 22:23:07   
Gina
U matr, pa sem mislila, da jaz zgodaj vstajam. Pri nas zvoni budilka ob 6.00, potem se odvlečem do kuhinje in pristavim kavo, kjer potem 15 minut ali več prihajam k sebi. Grem naštimat cote za malega in ga začnem zbujat. Grem se umit in spet malega zbujat, pa ta velika dva seveda tudi. Moj obleče in umije malega, jaz pa sebe in malo pred sedmo gremo. Oddam ta malo v šoli, ta malega v vrtcu pa sebe peljem v lj., kjer sem ponavadi 7.50

Nisem vedela, da iz kranja tako dolgo vozite zjutraj. Saj poslušam vsako jutro, da so gužve tam, ampak vseeno nisem vedela, da časvno tako grozne.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 46
6.10.2007 13:17:49   
srki
Vstajam ob 4.40-4-45, pozimi, če je veliko snega, tudi prej, ob 4.10. Tak ritem že skoraj 8 let. Otroka mi peljev v vrtec mami, ker itak še sploh odprt ni, ko grem od doma.

Vstajanje mi pravzaprav ni problem, sem se že tako navadila, muči me čedalje bolj vožnja.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
6.10.2007 13:20:08   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ko sem še delala v LJ sem ustala okol 7:35, 7:45 sem bila na troli. 8:00 pa na šihtu. Zakonuser posted image .

U madona, v 10 minutah pa res nisem zrihtana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
6.10.2007 20:58:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Vstajam ob 4.40-4-45, pozimi, če je veliko snega, tudi prej, ob 4.10. bolj vožnja.

Pa to je še sredi noči....user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
7.10.2007 20:24:54   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Puncica, a ti si pa mal mazohista? Ob 4:45? Đisus! Tut ust ne bi mogla odpret ob taki uri, kaj šele cel fruštek pojest user posted image  Men je do ene pol 8 zjutri še slabo, k sem tok zalimana, ampak res dobesedno slabo.

user posted image viv se podpišem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?