Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2006 8:53:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico 21.2.2006 8:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ves čas vse trogala s sabo. Vmes so me sicer še v operacijsko odpeljali, kam so pa ta čas dali torbo, pa nimam pojma. Po moje so jo potem spet na posteljo naložili in me z njo vred prepeljali na intenzivno. V glavnem sem to torbo res povsod vlačila s seboj.
|
|
|
|
RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico 21.2.2006 10:28:46
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sem jo pustila v avtu, pa mi jo je potem moj mož prinesel - najbolj osebne in uporabne stvari (labelo, zobno ščetko, mobi, osvežilne robčke ...) pa sem imela v torbici, ki sem jo imela vseskozi s sabo.
|
|
|
|
RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico 21.2.2006 12:09:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
meni jo je mož prinesel, ko so se na hitro odločili, da moram notr ostat, kr bo CR dali so nalepke z mojim imenom in priimkom gor in jo pospravili v omarico sem jo pa že prej vlačila iz enega avta v drugega in nazaj domov
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Imesuzi89Katero ime Vam je bolj všeč?Melanie (
84%)
Amy Lee (
16%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!