Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

Anonimen -> Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico (21.2.2006 8:46:29)

Sicer je podobna tema kot spodnja, vendar vseeno malo drugačna.
Jaz vem kaj vzeti s sabo, saj je bilo o tem že ogromno napisanega. Verjetno bom spakirala v kak manjši nahrbtnik. Zanima pa me kdaj ga vzameš s sabo? Ali že ko prideš v sprejemno, ali ko te odpeljejo v porodno sobo, ali ti ga partner prinese kasneje na oddelek....? Skratka kdaj?
Pred parimi dnevi sem bila namreč v porodniškici, pa ni bilo videti, da bi katera izmed nosečnic imela torbo s sabo že v sprejemni, pa tudi ko so jih odpeljale na oddelek ni bilo videt, da bi kaj trogale s sabo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.2.2006 8:53:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico (21.2.2006 8:58:25)

Jaz sem ves čas vse trogala s sabo. Vmes so me sicer še v operacijsko odpeljali, kam so pa ta čas dali torbo, pa nimam pojma. Po moje so jo potem spet na posteljo naložili in me z njo vred prepeljali na intenzivno. V glavnem sem to torbo res povsod vlačila s seboj.

Dejča -> RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico (21.2.2006 10:28:46)

Jaz sem jo pustila v avtu, pa mi jo je potem moj mož prinesel - najbolj osebne in uporabne stvari (labelo, zobno ščetko, mobi, osvežilne robčke ...) pa sem imela v torbici, ki sem jo imela vseskozi s sabo.

kofetek2010 -> RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico (21.2.2006 12:09:26)

meni jo je mož prinesel, ko so se na hitro odločili, da moram notr ostat, kr bo CR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] dali so nalepke z mojim imenom in priimkom gor in jo pospravili v omarico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sem jo pa že prej vlačila iz enega avta v drugega in nazaj domov [sm=smiley29.gif]

bskrle -> RE: Kdaj vzeti tobrbo za v porodnišnico (21.2.2006 13:21:31)

Vse sem pustila  v sprejemni pisrani, noter je sestra zložila še moja oblačila, ko sem rodila, so jo verjetno skupaj z mano odpeljali  v sobo (KR).

Stran: [1]