|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj večje dude?
4.5.2007 14:38:00   
martinuška
Mogoče kompliciram, ampak me zanima... :)

Naša dojenčica je stara sedaj sedem mesecev in ima Aventove dude, ki bi naj bile za starost od 0-6 mesecev. Kupila sem ji že večje dude, ki so za starost od 6-12 mesecev, vendar jih noče in jih večinoma izpljune po nekaj sekundah. Dostikrat se tudi zgodi, da dobi relfeks bruhanja, zato sem že domnevala, da so ji še vedno prevelike.

Sicer sem mnenja, da je vsak otrok drugačen in da vsakemu paše kaj drugega, tako kot naši dojenčici manjše dude.. Vseeno pa me zanima, ali je lahko kaj narobe glede bodočih zobkov in ustne votline, če ima še vedno manjše dude.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj večje dude?
4.5.2007 15:16:10   
žarnica
Naša je stara 21 mesecev in ima še vedno št.1 NUK. Ni hotela večje.

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 16:37:37   
majas
Če jo zavrača jo ne sili, se je pač navadila na to... poskusi še kdaj pa boš videla...

Mi imamo pa večjo že od 4M ... ostale sploh ni zagrabila. Jo je hotela imeti a je ni vedela prijeti in obdržati v ustah, sem ji jo mrala vedno s čim podložiti... ko pa sem poskusila večjo pa je bilo jo je lepo imela v ustih jaz pa sem bila prav vesela da ne rabim tega več vedno popravljati...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2007 20:29:44   
happy mam
OJ! Ne sili je. Naš navihanček ima pa že od 2 meseca aventovo 6plus. Male dude sploh ni hotel.

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2007 21:12:42   
eya
Mi imamo sicer večjo, ampak če je vaša noče, pač naj ima še manjši, ne vem, še nisem slišala, da bi lahko bilo zaradi premajhne dude kaj narobeuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2007 16:11:47   
martinuška
Hvala za odgovore. Sem se že odločila za manjše dude.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2007 18:49:47   
bobek05
Po besedah naše pediatrinje - NIKOLI! Če že otrok "mora" imeti dudo, potem je najbolje, da je 1 (najmanjša), ker mu bodo baje ta večje še bolj škodile pri razvoju dlesni, zob...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2007 23:25:12   
martinuška
OK, super. :) Potemtakem se je naša dojenčica kar sama odločila za najboljšo varianto očitno z manjšimi dudami.

Hvala in LP.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2007 19:39:26   
malička
brezveze je otroka siliti z dudami, ponavadi je tako da imajo najraje tiste dude ki so jih imeli od začetka, naša sanja je bila zelo majhen dojenček pa je imela dudo od aventa, ki je bila tako velika da ji ličk sploh nisi videl, pa smo probali druge manjše dude pa ji ta najbolj odgovarja, bi pa tudi jaz mela vprašanje, kako dolgo se lahko uporablja ena duda oz rok trajanja dude?

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2007 9:21:47   
K_a_t_i
Na eni od dud sem zasledila priporočilo, da naj se jo po 3h mesecih zamenja.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2007 11:40:28   
CAPA
Po besedah naše pediatrinje - NIKOLI! Če že otrok "mora" imeti dudo, potem je najbolje, da je 1 (najmanjša), ker mu bodo baje ta večje še bolj škodile pri razvoju dlesni, zob...

se strinjam... poleg tega pa... po besedah babce iz porodnišnice Lj. - zizka ne rase z user posted image , zakaj bi dudauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?