Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:21:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika, žal nimam odgovora za tebe me pa zanima ista stvar kot tebe, le da sama še nisem dobila kon. tablet, pa imam oba postopka tudi v januarju. Čakam na Franco, ampak jo bom verjetno dobila ravno okoli praznikov. Me pa zdej skrbi, kdaj bi morala začet jest tabletke... Kdaj pa imaš datum za postopek? Tinka
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:25:02
|
|
|
|
pika74
|
ojla lahko bi še letos - moj G dela laparoskopije samo ob petkih. Moja M naj bi prišla 13.12. Potem bi mogoče šlo 24.12. ampak če bo zamujala, pa 31.12. on ne bo delal. In padem hop na januar.
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:28:21
|
|
|
|
pika74
|
O Miška, KT je treba jemati zato, da se sluznica ne zadebeli. To pomeni, da ostane tanka. A ti jih pa že zdaj jemlješ? Meni je pa strogo naročil, da šele 1. dan M začnem jemat.
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:34:01
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Biba1 Hvala:rozica:! Pa tudi tebi veliko sreče! pa-pa Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:35:07
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika potem pa še ni sigurno, da ne bo postopka v decembru:), držim pesti. Miška, mislim, da ni priporočljivo zanosit po postopku, ni pa nič narobe, če se to zgodi, tako, da mislim, da ni potrebna zaščita. Tinka
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:35:55
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Miška, če se ne motim sem brala na med.over.net kjer je Pušenjak rekel, da cca. 1 teden po laparoskopiji lahko začnemo s :sloncek::sloncek::sloncek:. Sam nism zihr. Men se zdi to mal zgodej. Sem pa danes vprašala svojga G, kako je z možnostmi po laparo. In je rekel, da je največ šans prvih 6 mesecev po laparo. Drugih 6 mesecev pa je mal manj šans.
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:39:13
|
|
|
|
pika74
|
:love::love::love:
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 19:43:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jaz držim pesti za vse vas:angel: in zase tudi:angel: Tinka
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:05:38
|
|
|
|
Pia73
|
Drage moje! :rozica: Ja za histeroskopijo je pomembno, da je čimprej po M, samo ti pa dajo te kontracepcijske tablete, da je sluznica čim tanjša. Ker v MB kjer so mi delali histeroskopijo operira moj dr. samo ob torkih, so mi pač en torek, ko M ni bilo več naredili histeroskopijo, ker je prejšnji torek še niso mogli, ker je bil zadnji dan M, tak da čist do dneva tudi ni glih važn, zato pa mislim da nam dajo kontracepcijske tablete,... Se mi zdi, da sem to tako zakomplicirano napisala, da še sama ne bi razumela,...:zmeden: Sicer pa se lahko zanosi kmalu po laparo in histero samo jaz vem, da mi niti po prvem niti po drugem postopku po enem tednu niti na kraj pameti ni prišlo, da bi :sloncek::sloncek::sloncek: Sploh po laparoskopiji ne, ker so me boleli šivi, pa sem rekla, par dni ali mesec sni itak nič ne spremeni,... Pa srečno punce,...:rozica::rozica::rozica: Mogoče pa kateri uspe, da zaobide vse te postopke. To si za vas jaz srčno želim! :miska::miska::miska: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:45:48
|
|
|
|
emaa
|
Pika zanimali so te stranski učinki Minuleta. Naj jih ne bi bilo, saj so ene švohnejših KT. Jaz sem jih jemala, za zamenjavo, ker sem imela stranski učinek prejšnjih KT, nič želje po seksu in se potem vprašaš zakaj jih jemlješ. Zdaj mam pa tko 6 paketov KT doma in glede na moje stanje, je malo verjetno, a jih bom potrebovala v naslednjih nekaj letih. LP Ema
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:47:32
|
|
|
|
pika74
|
O fino emamair - vsej neki. Se jih tok bojim teh tablet - kot :hudicek: križa. Upam, da bom zdržala tiste dva tedna. Sej vem, velik je tud v psihi. Zdej mi bo mal lažji. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:49:17
|
|
|
|
Pia73
|
Pika74, nič 2 tedna, do konca jih je treba pojemat! Res, se ne hecam!
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:50:09
|
|
|
|
Pia73
|
Hi, hi,..:)-:)-:)-:)-:)- pa še :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ne bo treba,....:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:50:33
|
|
|
|
pika74
|
Neeeeeeeeee, a celo ŠKATLO:zmeden2::zmeden2::zmeden2::(:(:(:((:((:((:(( jst bom kr ušla:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:54:13
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, sem za vsak slučaj dva G vprašala, saj veš da ne bi kaj preveč te svinarije požrla,...:( Sam ni panike veš,... Je bilo vse O.K. Pa bo pri tebi tudi, boš vidla! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 20:56:05
|
|
|
|
pika74
|
Zakaj pa po laparoskopiji morš še zmeri jest te tablete:zmeden2::zmeden2::zmeden2:?
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 21:04:55
|
|
|
|
Pia73
|
Pojma nimam, sicer sem jih jaz jemala za histeroskopijo ampak sta mi dva G rekla, da jih moram pojesti do konca,...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Veš kaj ti svetujem, da vprašaš Pušenjaka: izgubit itak nimaš kaj,...
|
|
|
|
Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histe... 8.12.2004 21:07:24
|
|
|
|
pika74
|
bom:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?