Pia73 -> Kdaj v ciklusu se dela laparoskopijo in histeroskopijo? (8.12.2004 20:05:38)
|
Drage moje! :rozica: Ja za histeroskopijo je pomembno, da je čimprej po M, samo ti pa dajo te kontracepcijske tablete, da je sluznica čim tanjša. Ker v MB kjer so mi delali histeroskopijo operira moj dr. samo ob torkih, so mi pač en torek, ko M ni bilo več naredili histeroskopijo, ker je prejšnji torek še niso mogli, ker je bil zadnji dan M, tak da čist do dneva tudi ni glih važn, zato pa mislim da nam dajo kontracepcijske tablete,... Se mi zdi, da sem to tako zakomplicirano napisala, da še sama ne bi razumela,...:zmeden: Sicer pa se lahko zanosi kmalu po laparo in histero samo jaz vem, da mi niti po prvem niti po drugem postopku po enem tednu niti na kraj pameti ni prišlo, da bi :sloncek::sloncek::sloncek: Sploh po laparoskopiji ne, ker so me boleli šivi, pa sem rekla, par dni ali mesec sni itak nič ne spremeni,... Pa srečno punce,...:rozica::rozica::rozica: Mogoče pa kateri uspe, da zaobide vse te postopke. To si za vas jaz srčno želim! :miska::miska::miska: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|