Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste začele iskati varstvo? 19.10.2004 14:07:56
|
|
|
|
M&P
|
Mogoče že veš koliko boš plačevala? Tudi jaz bi dala v privat varstvo, pa me mal zanima, koliko to kej stane! Hvala, lp, :sloncek:
|
|
|
|
Kdaj ste začele iskati varstvo? 19.10.2004 14:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
1.300 na dan. Pleničke prinesem sama, prav tako dopoldansko malico (piškotki, jogurt, sadje...pač karkoli). Kosilo kuha ona, prav tako da ona popoldansko malico. Otrok je lahko tam praktično cel dan. Naš bo predvidoma od pol 8 zjutraj do treh. Če kakšen dan otroka ni, ni potrebno plačat.:bravo:
|
|
|
|
Kdaj ste začele iskati varstvo? 19.10.2004 22:15:03
|
|
|
|
frutka_
|
Kdo pa je z otroki medtem ko ona kuha?
|
|
|
|
Kdaj ste začele iskati varstvo? 20.10.2004 11:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka, takrat otročki spijo. :)
|
|
|
|
Kdaj ste začele iskati varstvo? 20.10.2004 15:41:34
|
|
|
|
frutka_
|
Aha, sorry.Ssem mislila, da bodo najprej pojedli in nato šli počivat. Tudi pri nas v jaslih je bila nekoč obratna situacija! Uživajta!:bravo:
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele iskati varstvo? 10.8.2006 13:16:37
|
|
|
|
mojca345
|
Dragi starši, Bliža se september in omejitev sprejetih otrok v vrtce. Po poklicu sem vzgojitelj predšolskih otrok in želim organizirati majhno skupinico predšolskih sončkov, ki pri meni ne bodo samo v golem varstvu, ampak bodo deležni tudi zanimivega programa, podobno kot v vrtcu, ampak veliko bolj aktivno. Nahajam se v Šiški - Ljubljana. Vem, da se težko znajdete med vso to ponudbo, toda jaz vsekakor pripadam tistim resnim varuškam, saj sem tudi predsednica društva, ki je namenjen otrokom in staršem. Bolj natančno o programu, ceni, prehrani in časovnem terminu varovanja vam z veseljem razložim v živo, zato vabim vse tiste resne starše, ki resnično iščete varstvo za svojega otroka, da me kontaktirate na mail: mirnik.co@siol.net ali pa na 031 - 482 - 132 in se dogovorimo za sestanek. S seboj pripeljite svojega otroka, da se bova spoznala, saj bova le midva tista, ki bova skupaj preživela tistih 8,9 ur na dan skupaj. Planirano imam, da bi z varstvom pričeli od 1.9.2006 naprej. Skupinica pa bo mešana. S spoštovanjem, Mavrica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?