|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste začele iskati varstvo?
19.10.2004 13:54:06   
Anonimen
Z možem sva se odločila, da dava našega lumpija po izteku porodniške v varstvo k prijetni ženski blizu našega doma. Prijateljica me je opozorila, naj se kar podvizam in grem k njej na pogovor, čeprav bom varstvo potrebovala šele meseca maja in ima naš mali šele 4 mesece in pol.
In sva šla. Sicer sama s Filipom. In bila čisto navdušena. Midva in gospa. Smo se vse lepo zmenili. Čuval se bo pri krasni gospe, ki otroke čuva že več let. Družbo mu bojo delali še trije drugi otročki. Čuval se bo na vasi (kar je bil pri naju z možem pogoj), doma imajo veliko živalic, ogromen vrt, nikjer avtomobilov....
Filip se je tam krasno počutil, smejal se in brbljal. Gospa je bila nad njim navdušena in ni mogla verjet, kakšen dobrovoljček je.

Tko da imamo eno skrb prišparano in sem prav vesela :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
19.10.2004 14:07:56   
M&P
Mogoče že veš koliko boš plačevala? Tudi jaz bi dala v privat varstvo, pa me mal zanima, koliko to kej stane!

Hvala, lp, :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2004 14:30:42   
Anonimen
1.300 na dan. Pleničke prinesem sama, prav tako dopoldansko malico (piškotki, jogurt, sadje...pač karkoli). Kosilo kuha ona, prav tako da ona popoldansko malico. Otrok je lahko tam praktično cel dan. Naš bo predvidoma od pol 8 zjutraj do treh. Če kakšen dan otroka ni, ni potrebno plačat.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2004 22:15:03   
frutka_
Kdo pa je z otroki medtem ko ona kuha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2004 11:32:10   
Anonimen
Frutka, takrat otročki spijo. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2004 15:41:34   
frutka_
Aha, sorry.Ssem mislila, da bodo najprej pojedli in nato šli počivat. Tudi pri nas v jaslih je bila nekoč obratna situacija!

Uživajta!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj ste začele iskati varstvo?
10.8.2006 13:16:37   
mojca345
Dragi starši,

Bliža se september in omejitev sprejetih otrok v vrtce. Po poklicu sem vzgojitelj predšolskih otrok in želim organizirati majhno skupinico predšolskih sončkov, ki pri meni ne bodo samo v golem varstvu, ampak bodo deležni tudi zanimivega programa, podobno kot v vrtcu, ampak veliko bolj aktivno. Nahajam se v Šiški - Ljubljana.

Vem, da se težko znajdete med vso to ponudbo, toda jaz vsekakor pripadam tistim resnim varuškam, saj sem tudi predsednica društva, ki je namenjen otrokom in staršem.

Bolj natančno o programu, ceni, prehrani in časovnem terminu varovanja vam z veseljem razložim v živo, zato vabim vse tiste resne starše, ki resnično iščete varstvo za svojega otroka, da me kontaktirate na mail: mirnik.co@siol.net ali pa na 031 - 482 - 132 in se dogovorimo za sestanek. S seboj pripeljite svojega otroka, da se bova spoznala, saj bova le midva tista, ki bova skupaj preživela tistih 8,9 ur na dan skupaj.

Planirano imam, da bi z varstvom pričeli od 1.9.2006 naprej. Skupinica pa bo mešana.

S spoštovanjem,
Mavrica

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?