mojca345 -> RE: Kdaj ste začele iskati varstvo? (10.8.2006 13:16:37)
|
Dragi starši, Bliža se september in omejitev sprejetih otrok v vrtce. Po poklicu sem vzgojitelj predšolskih otrok in želim organizirati majhno skupinico predšolskih sončkov, ki pri meni ne bodo samo v golem varstvu, ampak bodo deležni tudi zanimivega programa, podobno kot v vrtcu, ampak veliko bolj aktivno. Nahajam se v Šiški - Ljubljana. Vem, da se težko znajdete med vso to ponudbo, toda jaz vsekakor pripadam tistim resnim varuškam, saj sem tudi predsednica društva, ki je namenjen otrokom in staršem. Bolj natančno o programu, ceni, prehrani in časovnem terminu varovanja vam z veseljem razložim v živo, zato vabim vse tiste resne starše, ki resnično iščete varstvo za svojega otroka, da me kontaktirate na mail: mirnik.co@siol.net ali pa na 031 - 482 - 132 in se dogovorimo za sestanek. S seboj pripeljite svojega otroka, da se bova spoznala, saj bova le midva tista, ki bova skupaj preživela tistih 8,9 ur na dan skupaj. Planirano imam, da bi z varstvom pričeli od 1.9.2006 naprej. Skupinica pa bo mešana. S spoštovanjem, Mavrica
|
|
|
|