Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 21:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Partnerju najbrž kar takoj, kaj pa ostali družini, prijateljem, v službi,...? Sicer še ni sem srečka , tako da še nimam kaj za povedat, sva se pa z mojim možekom pogovarjala o tem. No, jaz bi najraje povedala kar takoj ko bom , moj pa pravi da bi raje počakal, da se prepričamo da je vse vredu. Kaj pa vem, saj ima po eni strani prav, ker če gre kaj narobe te pol tolk enih **** ljudi nadleguje z vprašanji in te še bolj boli. Po drugi strani, bom pa najbrž preveč srečna, da bi lahko to zadržala zase. Torej, kdaj ste povedale oz. kdaj nameravate? Upam, da nisem preveč radovedna .
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 21:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
partnerju takoj oz je bil zraven ko sem delala test, staršem drugi dan, v službi pa ma skor takoj. js veselih novic pač ne znam skrivat
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 21:06:38
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem tudi vse vnaprej načrtovala-da ne bom povedala do 3 meseca...bla, bla...tako sem bila vesela in prvič in drugič, da sem vsem razbobnala v parih dneh!
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 21:18:38
|
|
|
|
2 Sraki
|
Tud pri nama je blo isto, vse sčvekala ob prvi priložnosti
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 21:24:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Vsakič vsem takoj. Tazadnjič sem test delala tik pred praznovanjem mojega RD, tako da sem goste potem pričakala na vratih s testom v roki in nasmehom do ušes . Ponavadi rečejo, kaj pa če gre kaj narobe. Pri meni je šlo dvakrat, pa mi ni bilo žal, da sem povedala za nosečnost, ker sem tudi splav lažje prebolela s pogovorom o tem. In nihče me ni nadlegoval s kakimi neprijetnimi vprašanji, obakrat.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 22:10:25
|
|
|
|
Pikabu
|
Tistim, ki bi tudi povedala za splav, če bi prišlo do njega in bi mi stali ob tem ob strani, sem povedala takoj.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 22:29:31
|
|
|
|
Jacqueline
|
Jaz sem tudi takoj povedala-ob pravi priložnosti seveda. Enostavno nisem oziroma nisva mogla biti tiho. Aja v službi sem povedala čez par tednov, po sili okoliščin, drugače bi še malo počakala. Do NS po vsej verjetnosti!!!
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 22:34:20
|
|
|
|
Katrin
|
Staršem takoj, še isti dan, ko sem doma opravila test, prijateljem pa tudi kmalu. Lp, katrin
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 16.11.2006 22:48:14
|
|
|
|
til
|
Prvič sva domačim povedala takoj ostalim po tretjem mesecu pa se ni dobro končalo. Drugič takoj vsem in je blo vse uredu, če se slučajno tega bojiš da bi blo potem ker boš povedala kaj narobe. Pa upam da nam čimprej sporočiš srečno novičko.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 8:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
V prvo po tretjem mesecu. Sedaj pa tudi čakamo na NS. Še nisma nikomu povedela da smo .
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 9:43:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem kar takoj razbobnala okoli...Pač ne morem biti tiho.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 9:55:49
|
|
|
|
Taula
|
Midva še delava na . Načrt je da poveva nekako po 3 mesecih. Še noseča nisem, pa me že skrbi da bi šlo kaj narobe. No kljub načrtu, bom pa jaz po moje povedala že takoj prvi teden staršem, ker sem gobezdalo.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 11:02:02
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Taula zdravo! Tudi midva delava na . Mislim, da bova staršem povedala takoj, saj nama bodo stali ob strani, če bo kaj narobe. Pa tudi najboljši prijateljici bom povedala. Ostali pa bodo morali počakat še 3 mesece po tem, saj sem prvič imela SS in ne bi rada vsem razglagala kako in kaj. Pridno delajte in se slišimo, ko bodo prvi rezultati! TinkiBinki
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 11:08:07
|
|
|
|
Pinkyca
|
Jaz točno vem da ne bi zdržala niti minute da ne bi vsem povedala. Že to da načrtujeva sem vsem zbobnala!!! Kaj hočeš
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 11:12:02
|
|
|
|
kapica
|
Jaz sem vceraj zvedla da sem nosecka in bom kr te dni , ob pravi priloznosti povedala starsem. V sluzbi pa bom drzala za sebe kakor dolgo se bo dalo. Vsaj do prvega UZ.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 11:55:26
|
|
|
|
Pupa*
|
Jaz tudi še nisem (mojo še kar čakam... )... imava pa z dragim nekako v planu, da ko se bo zgodil srečen dogodek, bova to obdržala za sebe 3 mesece... in neskončno uživala... do zdaj nama je uspelo, da sva presenečenja povedala takrat ko sva načrtovala... in je bilo prav luštno in sladko... staršem bova pa povedala ob kakšni posebni priložnosti, če je pa ne bo, jo bova pa midva naredila... V upanju, da ta rok začne kmalu teči... tudi vsem vam, ki še čakate
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 13:51:55
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa* bova to obdržala za sebe 3 mesece... in neskončno uživala... Ob temle sem se pa nasmehnila, ko sem se spomnila moje zadnje nosečnosti - do konca 16. tedna sem bruhala tudi po 5x na dan, ob tem pa cel dan skrbela za takrat leto in pol starega pobalina. Kako zelo je pomagalo, da sem lahko vsakemu, ki je imel pet minut časa, malo pojamrala in prosila za pomoč! Ne znam si predstavljati, da bi bila tiho in se delala, da je vse vredu. Seveda pa vam vsem želim čimprej dve črtici in da nobeni ne bi bilo tako zelo slabo .
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 14:35:08
|
|
|
|
Sash
|
Midva z mojim dragim sva kljub temu, da sva govorila, da nebova takoj povedala vesele novice to pač storila. Takoj ko sm prišla s pregleda in imela prvo slikco v rokah in naju je obliva sama sreča sva pač to mogla povedat. Pa nama ni bilo žal. Pač ko si pred takim velikim in veselim dogodkom pozabiš na vse drugo, kar si prej govoru, da neboš storil. Tako je bilo pač pri nas.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 14:35:50
|
|
|
|
jasnicaa
|
Midva sva tudi načrtovala nosečnost in itak takoj vsem razbobnala da sem . Ne razmišljam o tem da bi šlo kaj narobe ali pa da bi morala biti tiho sama s sabo in kr čakati, bi me razneslo. Midva sva bila fulll vesela tako, da rezen v službi vsem ki sva jim imela namen povedati. Zdaj sem konec 7 tedna in čakam na prvi UZ. V službi bom pa vidla, pač ko mi bo za povedat, pomoje bom kr mail napisala potem pa se še osebno pogovorila, pa naj si mislijo kar si hočejo. Punce nič bat je fulll lepa novica in tudi si bol pozitivno razpoložen če se lahko z kom o tem pogovoriš.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 14:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sash Takoj ko sm prišla s pregleda in imela prvo slikco v rokah in naju je obliva sama sreča sva pač to mogla povedat. A na prvem pregledu dobiš že slikco?
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 15:08:13
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Bližnjim takoj, ko je zdravnik potrdil nosečnost in zagotovil da je vse tko kot mora bit, ostalim pa nekje po 12 tednu. Se je pa zgodilo, da so me zunaj, ko so me videli z vozičkom vprašali- ja kdaj si pa ti rodila, če sploh ne vem da si noseča bila....
|
|
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 18:50:35
|
|
|
|
bodoča
|
Tudi jaz, no misva z dragim, sva rekla, da ko bom noseča, bova čakala nekako tri mesece preden bova povedala. Rada bi vsaj strašem prej povedala, pa ne vem če bova, ker je tašča ena velika klepetulja in bo huje kot da bi FBI obvestila. Sicer pa, zarečenga kruha se največ poje, tak bom jaz najbrž kar takoj zblebetala to srečno novico. Alo punce, zdaj pa hitro po lubije in gremo malo , da bomo lahko čimprej povedale za novo bitjece.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 17.11.2006 19:54:01
|
|
|
|
majrim
|
no ja...jaz sem vedno rekla,da bom dala tako novico v oglas (to smo se v službi zafrkavali)..sem bila pač preveč ponosna na to,da nama je uspelo...sploh pa svojim bližnjim ne moreš zanikat,če spremljajo ves postopek...drugače je po naravni pot...jaz sem pač tak tip,da svoje veselje rada delim s tistimi,ki jih imam rada...to,da bi šlo kaj narobe pa niti ne pomislim... prvi UZ smo dali skozi,zdaj čakamo na drugega...je treba bit vseskozi optimist... vsem,ki se trudite...veliko ,veliko sreče!!!
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 18.11.2006 14:01:31
|
|
|
|
soris
|
Pri obeh sva povedala tik pred 3. mesecem nosečnosti in to samo zaradi tistega posebnega filinga, ki sva ga imela z , ker sva samo midva vedela za to najino srečo. Smo si pač različni.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 18.11.2006 19:04:40
|
|
|
|
mama06
|
Lep pozdrav vsem! Ob prvi nosečnosti sva dejala, da ne bova povedala do 3. meseca, pa je splet nesrečnih okoliščin zahteval, da sva povedala staršem takoj. Sledil je ss. Sedaj sva ponovno na začetku poti že drugi mesec in mislim, da bova povedala takoj, saj imava 100% podporo z vseh strani. Držim pesti za vse nas, ki upamo na .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.