Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 18.11.2006 21:20:04
|
|
|
|
ninocka
|
Eni kolegici sem se zagovorila (klicala me je, da mi pove, da je noseca, jst sem pa v tistem bleknla: Jst tut! ) in je zvedela kmalu po opravljenem testu, zato sem isti dan povedala se sestri. Ostali druzini in potem prijateljem pa po 1. pregledu. Aja, pa punce na RR so zvedle pa cist taprve Enmu sem mogla povedat, ker me je tolk razganjalo od srece
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 18.11.2006 21:30:02
|
|
|
|
al1*
|
Obakrat sva povedala zelo hitro - prvič samo bližnjim, drugič pa tudi v službi, ker sem v 6. tednu ostala doma na bolniški za ves mesec zaradi težav v nosečnosti.
|
|
RE: Kdaj ste povedale za nosečnost? 18.11.2006 21:53:54
|
|
|
|
Marogica
|
Takoj. Telefon je delal, da sem ga skoraj skurila . No, to mislim za bližnje sorodnike in nekaj prijateljev, ostalo pa ob priliki, ko je naneslo. Odkrito povedano, ne bi nikoli izdržala 3 mesece, sem bila preveč srečna, vznemirjena in sem se počutila, tako, da bi lahko v isti sapi povedala celemu svetu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.