|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 9:35:20   
Joly
Pozdrav vsem skupaj!

Mene pa zanima, v katerem mesecu nosečnosti ste šle v materinsko šolo? Sama sem šele v 10t :nosecka:, vendar sem zadnjič pri G prebrala, da je materinska npr, vsako sredo ob 8,00 uri. Kako greš lahko v M., če hodiš v službo recimo do začetka porodniške??? :zmeden2: Greš potem, ko si že v zadnjem mesecu? Koliko časa pa traja?

Za vsakršen odgovor vam bom zelo hvaležna.

LP, :morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 9:39:21   
natja_
Hojla Joly.... :bravo:

Veš, saj so materinske šole tudi v popoldanskem času, ne samo dopoldne. Je pa bolje (moje mnenje), da ne greš glih čisto proti koncu nosečnosti, ker boš bolj težko sedela (saj veš :)-).

evo... na hitro..... čuvaj svojega bušija....natja:nosecka:

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 9:43:45   
Tiamo
Jaz sem jo obiskovala v 7 mesecu, pa sem kdaj komaj zdržala 2 uri na trdih stolih in v zatohlem prostoru.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 9:44:23   
Čiračara
Jaz sem jo obiskovala pri petih mesecih:)

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 9:48:36   
Grascakinja
Se podpišem pod Tio74. Je bil skrajni čas, kasneje ne bi več mogla.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.6.2005 9:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Joly)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 11:42:05   
Andy13
Vprašanje za primorke :nosecka: in mamice.
Katera materinska šola je primernejša, modernejša v Izoli ali v Kopru?

Najlepša hvala!

Lep pozdravček, Andy

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 13:50:46   
Talči
Jaz sem šla v šestem in mi ni žal.
Potem imaš čas za premislek, malo zadeve naštudiraš, primerjaš s tem, kakšne izkušnje imajo drugi itd. Razen tega je bilo aprila tako grdo vreme, da mi ni bilo žal biti popoldan v bolnici na predavanju. Če pa bi morala zdaj tam sedet in se kuhat, pa bi bilo hudooooo. Pa še lažje je bilo sedet dve uri z malo manjšim trebuščkom, kot pa se presedat in iskat pravi položaj, tako kot to počnem zdaj.

Joly, ne vem sicer, od kod si, ampak zagotovo se kje najde šola za starše tudi popoldan.

LP
Talči

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 16:06:03   
TVN
Obstaja šola za zgodnjo in pozno nosečnost. Jaz trenutno obiskujem šolo za pozno nosečnost, začela sem v 27. tednu. Je kar fino, ker trebuhšček še ni tako ogromen in je lažje sedeti 2 uri.

V Lj. in bližnji okolici se najdejo termini v popoldanskem času brez problema. Meni se običajno začne ob 16. ali 17. uri....

LP!

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj ste šle?
28.6.2005 16:22:12   
tina104
Ja vse je različno od kraja do kraja. Šolo za zgodnjo nosečnost (kjer je seveda) priporočajo, da obiskuješ tam do 12. tedna nosečnosti, za pozno nosečnost pa po 28. tednu. Termini so različni, prav tako trajanja in tudi teme se precej razlikujejo. Malo se pozanima, preden greš, kje je boljše (že recimo v MB je ta šola vsaj na 2 različnih koncih).

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?