Kdaj ste šle? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Joly -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 9:35:20)

Pozdrav vsem skupaj!

Mene pa zanima, v katerem mesecu nosečnosti ste šle v materinsko šolo? Sama sem šele v 10t :nosecka:, vendar sem zadnjič pri G prebrala, da je materinska npr, vsako sredo ob 8,00 uri. Kako greš lahko v M., če hodiš v službo recimo do začetka porodniške??? :zmeden2: Greš potem, ko si že v zadnjem mesecu? Koliko časa pa traja?

Za vsakršen odgovor vam bom zelo hvaležna.

LP, :morje:

natja_ -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 9:39:21)

Hojla Joly.... :bravo:

Veš, saj so materinske šole tudi v popoldanskem času, ne samo dopoldne. Je pa bolje (moje mnenje), da ne greš glih čisto proti koncu nosečnosti, ker boš bolj težko sedela (saj veš :)-).

evo... na hitro..... čuvaj svojega bušija....natja:nosecka:

Tiamo -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 9:43:45)

Jaz sem jo obiskovala v 7 mesecu, pa sem kdaj komaj zdržala 2 uri na trdih stolih in v zatohlem prostoru.

Čiračara -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 9:44:23)

Jaz sem jo obiskovala pri petih mesecih:)

Grascakinja -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 9:48:36)

Se podpišem pod Tio74. Je bil skrajni čas, kasneje ne bi več mogla.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.6.2005 9:49:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Andy13 -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 11:42:05)

Vprašanje za primorke :nosecka: in mamice.
Katera materinska šola je primernejša, modernejša v Izoli ali v Kopru?

Najlepša hvala!

Lep pozdravček, Andy

Talči -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 13:50:46)

Jaz sem šla v šestem in mi ni žal.
Potem imaš čas za premislek, malo zadeve naštudiraš, primerjaš s tem, kakšne izkušnje imajo drugi itd. Razen tega je bilo aprila tako grdo vreme, da mi ni bilo žal biti popoldan v bolnici na predavanju. Če pa bi morala zdaj tam sedet in se kuhat, pa bi bilo hudooooo. Pa še lažje je bilo sedet dve uri z malo manjšim trebuščkom, kot pa se presedat in iskat pravi položaj, tako kot to počnem zdaj.

Joly, ne vem sicer, od kod si, ampak zagotovo se kje najde šola za starše tudi popoldan.

LP
Talči

TVN -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 16:06:03)

Obstaja šola za zgodnjo in pozno nosečnost. Jaz trenutno obiskujem šolo za pozno nosečnost, začela sem v 27. tednu. Je kar fino, ker trebuhšček še ni tako ogromen in je lažje sedeti 2 uri.

V Lj. in bližnji okolici se najdejo termini v popoldanskem času brez problema. Meni se običajno začne ob 16. ali 17. uri....

LP!

tina104 -> Kdaj ste šle? (28.6.2005 16:22:12)

Ja vse je različno od kraja do kraja. Šolo za zgodnjo nosečnost (kjer je seveda) priporočajo, da obiskuješ tam do 12. tedna nosečnosti, za pozno nosečnost pa po 28. tednu. Termini so različni, prav tako trajanja in tudi teme se precej razlikujejo. Malo se pozanima, preden greš, kje je boljše (že recimo v MB je ta šola vsaj na 2 različnih koncih).

Stran: [1]