Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 28.7.2008 12:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jest dokler nisem vedela da sem noseča,res sploh nisem vedela da sem, ko pa sem naredila teest, pa novico povedala okol, poj so se pa začeli "težki" dnevi. Bruhanje, slabost, utrujenost,...kaj drugega pa že ne.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 28.7.2008 14:04:04
|
|
|
|
MAŠKA
|
V prvi nosečnosti nisem zasledila nobenih znakov razen izostanek M, sedaj pa sem kakšen teden po ovulaciji začutila boleče in napete prsi - in nisem se zmotila.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 28.7.2008 14:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam vsak mesec med ovulacijo in M iste znake. Slabost, večje dojke, vročično oblivanje....pa še vedno sem na koncu dobila M Bolje, da nič ne misliš na to, ker edini taprav znak za nosečnost je črtica na testerju
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 28.7.2008 14:47:52
|
|
|
|
talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla vse in tiste ki to še postanete! Mene pa zanima, kdaj so se vam pojavili čisto prvi znaki nosečnosti? Pri meni je 6.dan odkar sva in mi je že cel dan zelo slabo, muči me na bruhanje, pa nisem pojedla nič drugega kot vsak dan doslej... naj še povem, da je bilo v času ovulacije... Je prerano za kakršen koli znak? bolj važno od tega, kolko dni je od ja vežan podatek o tem, kdaj naj bi dobila . ker znaki se lahko pojavijo že pred izostankom al pa šele pol ... nekatere res ne vejo da so noseče, dokler ne zagledajo na testu oziroma ko ne dočakajo ... tudi če sta v času ovulacije, to pomeni sam 25 % možnosti, da vama je uspelo. je pa seveda pomembno vedet tudi to, da ni nujno, da boš sploh imela kake znake za ... seveda pa močno držim pesti, da bi vama uspelo ...
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 28.7.2008 15:13:07
|
|
|
|
Naja30
|
Znaki za M in so si podobni, ampak jaz sem vsakič vedela, kdaj so znaki "tapravi" Edino enkrat sem se zmotila, ko ni in ni bilo M, na testu -, znakov pa vse polno. Izkazalo se je, da gre za cisto. In znake sem imela že preden mi je izostala M.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 28.7.2008 21:59:46
|
|
|
|
zarjica
|
v 8. tednu nosečnosti
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 29.7.2008 7:01:54
|
|
|
|
spps
|
jaz v1. in v 2. ,nisem drugih imela znakov razen izostanka M,edin v drugo,so moje prsi postale polne,drugače pred m so bile samo boleče. sem v 9. tednu in me občasno peče zgaga,drugače pa ni posebnosti
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 29.7.2008 9:10:26
|
|
|
|
sharona
|
jst sem se zelo kmalu (že kakšnih 10 dni pred nasledno M) slabo počutila, imela drisko, gnojne učke, hud prehlad - tako da sem vse skupaj pripisovala virozi ... še jedla sem vse mogoče stvari (kapljice za nos, tablete ...) ...
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 30.7.2008 19:50:22
|
|
|
|
bejbika81
|
Pozdravljene! Minilo je skoraj 2 tedna kar sva posusila prvič delat . Že kakšen dan me zelo peče želodec, glavool imam in utrujena sem za znoret. Poleg tega imam povečan beli tok, tu pa tam me malo zbada v jajčnikih. Ali je možno, da sem že ? Če bi šla že zdaj delat test, bi mi kaj pokazalo? Tako sem neučakana... LP vsem
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 30.7.2008 19:51:30
|
|
|
|
boob
|
kdaj pa imaš za dobit
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 30.7.2008 19:57:58
|
|
|
|
bejbika81
|
Predvidoma med 08.08. in 12.08.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 30.7.2008 19:59:55
|
|
|
|
Eva*
|
ce 15. naredis test bo najbolj ziher.... do takrat pa upaj da ne pritece.
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 30.7.2008 20:03:35
|
|
|
|
bejbika81
|
Uf... To se mi zdi še takooo daleč... Upam, da ne priteče . Če pa bo, bomo še naprej na . Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 30.7.2008 21:02:09
|
|
|
|
ptejka
|
Hej, ko sem brala tale tvoj opis se mi je zdelo, kot da sem ga sama napisala. Tut midva sva da narediva . Tudi jaz moram dobiti nekje okrog 8.8.! Sama sem imela nekaj dni nazaj veliko belega toka, prsi sem imela zelo napete in občutljive, pa jajčniki so me boleli. Sedaj so vsi simptomi izginili, tako da dvomim v to, da sem . Napišem ti, ko bo kaj novega! Nujno sporoči tudi ti, ko bo karkoli novega, do takrat pa obe lahko samo upava, da nam je ratal naredit :) Držim pesti!!!!!! pa enga zate!
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 31.7.2008 0:49:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Ptejka, mogoče si čutila ovulacijo.
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 31.7.2008 12:23:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla vse in tiste ki to še postanete! Mene pa zanima, kdaj so se vam pojavili čisto prvi znaki nosečnosti? Pri meni je 6.dan odkar sva in mi je že cel dan zelo slabo, muči me na bruhanje, pa nisem pojedla nič drugega kot vsak dan doslej... naj še povem, da je bilo v času ovulacije... Je prerano za kakršen koli znak? če ni dan po pričakovani M JE MNOGO PRERANO
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 31.7.2008 18:44:19
|
|
|
|
imam
|
razen malo bolj občutljivih prsi znakov nimam nobenih - razen na testu drugih sprememb ni, počutim se popolnoma isto kot prej, mogoče imam še malo več energije
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 31.7.2008 18:44:52
|
|
|
|
imam
|
aja pozabila sem povedati, da sem v 8. tednu
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 31.7.2008 20:21:48
|
|
|
|
ptejka
|
Ja verjetno maš kar prav - bom pa vseeno počakala do al pa bom pol nardila test in čakala na . Upam na najboljš. lp in srečno vsem
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 8.8.2008 11:37:28
|
|
|
|
ptejka
|
Hej, včeraj se mi je po dveh dneh rjavega izcedka ulila ! Gremo v nove boje in nova upanja . za srečo (zame in za vse vas, ki upate)
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 8.8.2008 12:02:57
|
|
|
|
bejbika81
|
Zdravo Ptejka! Pri meni pa se nic... Vsako jutro mi je bolj slabo, tu pa tam me pa kaj spikne v jajcnikih. Bom pa vseeno pocakala do drugega tedna. Zelim ti vso sreco v naslednjem krogu!
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 8.8.2008 13:35:12
|
|
|
|
ptejka
|
Ej Bejbika 81 jest zate držim pestke in ti pošiljsam ! Upam, da bo ratalo vsaj tebi! Drži se.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 11.8.2008 10:56:43
|
|
|
|
mala zirafa
|
Pred M krči v maternici, pol pa izostanek M in .Nič drugega.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 21.8.2008 9:29:26
|
|
|
|
monty
|
živjo! Midva sva od junija v boju za zlato medaljo. mislim, da sem ta mesec prvič prav čutila ovilacijo, če je bilo to to. In ker se mi je zdelo, da je pravi čas sem naredila OV test (čeprav se mi ne zdijo kaj posebnega) in je prvič v treh mesecih pokazal pravo OV. in tako sva pridno kar nekaj dni. sedaj je 4 dan od začetka OV in me že ves čas ot taktrat predvsem pa dva dni po tem ko naj bi OV bila in bi midva morala zadeti v polno tako čudno malo v jajčnikih malo v maternici pika in malo boli. Bolj je tak občutek tiščanja in gomazenja. Ali ima katera podobno izkušnjo. Sicer nikoli nič ne čutim razen pred M ko je itak bedn feeling. Komaj čakam konec meseca in če tečke ne bo, naredim test. Kdo bi si mislil, ko smo bili še najstniki, da to ni tako enostavno . Ko smo se za vse sekirali!!! AJA PA VSO SREČO VSEM IN ČIM MANJ NAMIŠLJENIH ZNAKOV, NAJ BODO TA PRAVI !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.