|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost?
28.7.2008 12:51:55   
Anonimen
Ojla vse user posted image  in tiste ki to še postanete!

Mene pa zanima, kdaj so se vam pojavili čisto prvi znaki nosečnosti?

Pri meni je 6.dan odkar svauser posted image in mi je že cel dan zelo slabo, muči me na bruhanje, pa nisem pojedla nič drugega kot vsak dan doslej... naj še povem, da je bilo user posted image v času ovulacije...

Je prerano za kakršen koli znak?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost?
28.7.2008 12:56:25   
Anonimen
jest dokler nisem vedela da sem noseča,res sploh nisem vedela da sem, ko pa sem naredila teest, pa novico povedala okol, poj so se pa začeli "težki" dnevi.

Bruhanje, slabost, utrujenost,...kaj drugega pa že ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 14:04:04   
MAŠKA
V prvi nosečnosti nisem zasledila nobenih znakov razen izostanek M, sedaj pa sem kakšen teden po ovulaciji začutila boleče in napete prsi - in nisem se zmotila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2008 14:44:21   
Anonimen
Jaz imam vsak mesec med ovulacijo in M iste znake. Slabost, večje dojke, vročično oblivanje....pa še vedno sem na koncu dobila M user posted image

Bolje, da nič ne misliš na to, ker edini taprav znak za nosečnost je črtica na testerju user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2008 14:47:52   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pri meni je 6.dan odkar svauser posted image in mi je že cel dan zelo slabo, muči me na bruhanje, pa nisem pojedla nič drugega kot vsak dan doslej... naj še povem, da je bilo user posted image v času ovulacije...

bolj važno od tega, kolko dni je od user posted image  ja vežan podatek o tem, kdaj naj bi dobila user posted image . ker znaki se lahko pojavijo že pred izostankom user posted image  al pa šele pol ... nekatere res ne vejo da so noseče, dokler ne zagledajo user posted image  na testu oziroma ko ne dočakajo user posted image ...  tudi če sta user posted image  v času ovulacije, to pomeni sam 25 % možnosti, da vama je uspelo.

je pa seveda pomembno vedet tudi to, da ni nujno, da boš sploh imela kake znake za user posted image  ...

seveda pa močno držim pesti, da bi vama uspelo ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2008 15:13:07   
Naja30
Znaki za M in user posted image  so si podobni, ampak jaz sem vsakič vedela, kdaj so znaki "tapravi" user posted image  Edino enkrat sem se zmotila, ko ni in ni bilo M, na testu -, znakov pa vse polno. Izkazalo se je, da gre za cisto.

In znake sem imela že preden mi je izostala M.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2008 21:59:46   
zarjica
v 8. tednu nosečnosti

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2008 7:01:54   
spps
jaz v1. in v 2.user posted image ,nisem drugih  imela znakov razen izostanka M,edin v drugo,so moje prsi postale polne,drugače pred m so bile samo boleče.
sem v 9. tednu in me občasno peče zgaga,drugače pa ni posebnostiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2008 9:10:26   
sharona
jst sem se zelo kmalu (že kakšnih 10 dni pred nasledno M) slabo počutila, imela drisko, gnojne učke, hud prehlad - tako da sem vse skupaj pripisovala virozi ... še jedla sem vse mogoče stvari (kapljice za nos, tablete ...) ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2008 19:50:22   
bejbika81
Pozdravljene!
Minilo je skoraj 2 tedna kar sva posusila prvič delat user posted image . Že kakšen dan me zelo peče želodec, glavool imam in utrujena sem za znoret. Poleg tega imam povečan beli tok, tu pa tam me malo zbada v jajčnikih.

Ali je možno, da sem že user posted image ? Če bi šla že zdaj delat test, bi mi kaj pokazalo? Tako sem neučakana...

LP vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2008 19:51:30   
boob
kdaj pa imaš za dobit user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2008 19:57:58   
bejbika81
Predvidoma med 08.08. in 12.08.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2008 19:59:55   
Eva*
ce 15. naredis test bo najbolj ziher.... do takrat pa upaj da ne pritece.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2008 20:03:35   
bejbika81
Uf... To se mi zdi še takooo daleč... Upam, da ne priteče user posted image . Če pa bo, bomo user posted image  še naprej na user posted image .

Hvala za odgovor

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2008 21:02:09   
ptejka
Hej,

ko sem brala tale tvoj opis se mi je zdelo, kot da sem ga sama napisala. Tut midva sva user posted image  da narediva user posted image .  Tudi jaz moram dobiti user posted image  nekje okrog 8.8.!
Sama sem imela nekaj dni nazaj veliko belega toka, prsi sem imela zelo napete in občutljive, pa jajčniki so me boleli. Sedaj so vsi simptomi izginili, tako da dvomim v to, da sem user posted image . Napišem ti, ko bo kaj novega!
Nujno sporoči tudi ti, ko bo karkoli novega, do takrat pa obe lahko samo upava, da nam je ratal naredituser posted image  :)
Držim pesti!!!!!! pa enga user posted image zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2008 0:49:53   
*Junona*
Ptejka, mogoče si čutila ovulacijo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2008 12:23:06   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če ni dan po pričakovani M JE MNOGO PRERANOuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2008 18:44:19   
imam
razen malo bolj občutljivih prsi znakov nimam nobenih - razen user posted image na testu drugih sprememb ni, počutim se popolnoma isto kot prej, mogoče imam še malo več energije user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2008 18:44:52   
imam
aja pozabila sem povedati, da sem v 8. tednu

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.7.2008 20:21:48   
ptejka
Ja verjetno maš kar prav - bom pa vseeno počakala do user posted image  al pa bom pol nardila test in čakala na user posted image .

Upam na najboljš.

lp in srečno vsem

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2008 11:37:28   
ptejka
Hej,
včeraj se mi je po dveh dneh rjavega izcedka ulila user posted image ! Gremo v nove boje in nova upanjauser posted image .

user posted image user posted image  za srečo (zame in za vse vas, ki upate)

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.8.2008 12:02:57   
bejbika81
Zdravo Ptejka!
Pri meni pa se nic... Vsako jutro mi je bolj slabo, tu pa tam me pa kaj spikne v jajcnikih.
Bom pa vseeno pocakala do drugega tedna.

Zelim ti vso sreco v naslednjem krogu!user posted image

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.8.2008 13:35:12   
ptejka
Ej Bejbika 81

jest zate držim pestke in ti pošiljsam user posted image ! Upam, da bo ratalo vsaj tebi!

Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 23
11.8.2008 10:56:43   
mala zirafa
Pred M krči v maternici, pol pa izostanek M inuser posted image .Nič drugega.

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.8.2008 9:29:26   
monty
živjo!

Midva sva od junija v boju za zlato medaljo. mislim, da sem ta mesec prvič prav čutila ovilacijo, če je bilo to to. In ker se mi je zdelo, da je pravi čas sem naredila OV test (čeprav se mi ne zdijo kaj posebnega) in je prvič v treh mesecih pokazal pravo OV. in tako sva pridno user posted image kar nekaj dni. sedaj je 4 dan od začetka OV in me že ves čas ot taktrat predvsem pa dva dni po tem ko naj bi OV bila in bi midva morala zadeti v polno tako čudno malo v jajčnikih malo v maternici pika in malo boli. Bolj je tak občutek tiščanja in gomazenja. Ali ima katera podobno izkušnjo. Sicer nikoli nič ne čutim razen pred M ko je itak bedn feeling. Komaj čakam konec meseca in če  tečke user posted image  ne bo, naredim test.

Kdo bi si mislil, ko smo bili še najstniki, da to ni tako enostavno user posted image user posted image user posted image . Ko smo se za vse sekirali!!!

AJA PA VSO SREČO VSEM IN ČIM MANJ NAMIŠLJENIH ZNAKOV, NAJ BODO TA PRAVI !!!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.