Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? 2.9.2008 8:52:57
|
|
|
|
klepetka
|
naša je šla v tretjem razredu. Pa saj bi po moje šla že prej , ker je že v prvem razredu šla domov z avtob.,ampk sem jaz kar nekaj kompliciralla in jo je vedno hodil nekdo čakat h cesti.
|
RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? 2.9.2008 8:54:20
|
|
|
|
lelaval
|
Moja sta stara 10 in 11 let, pa sem še vedno v strahu, če sama prečkata cesto. Saj ne, da ne bi pazili - vozniki so taki. Sem hčero 2 leti nazaj čakala na drugi strani ceste, na obeh straneh kolona, en "pametni" pa iz kolone ven in z vsem šusom dalje. Samo korak več bi naredila, pa bi jo pred mojimi očmi nabasal. Mogoče sem zato tako v strahu, pa jih še vedno raje vozim, kot, pa, da sama hodita preko ceste. Je pa res, da že 3. leto hodita na avtobus.
|
|
RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? 2.9.2008 13:18:56
|
|
|
|
SPORTINA
|
Mi ravno razpravljamo....kdaj pa "smejo" it sami iz šole - brez spremstva? Moje je v drugem (ex prvi), pa jo ne upamo pustiti samo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?