Kdaj prvič sam čez cesto?? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

mojcapr -> Kdaj prvič sam čez cesto?? (2.9.2008 8:49:12)

Doma smo na vasi in moj drugošolček se bo vozil iz šole z avtobusom, da bo prišel domov pa mora prečkati cesto, ni prehoda za pešce..... Saj ga navajamo, da pravilno pogleda, sam vseeno se mi zdi še premalo odgovoren....
Kdaj ste jih ve same pustile črez?

klepetka -> RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? (2.9.2008 8:52:57)

naša je šla v tretjem razredu. Pa saj bi po moje šla že prej , ker je že v prvem razredu šla domov z avtob.,ampk sem jaz kar nekaj kompliciralla in jo je vedno hodil nekdo čakat h cesti.

lelaval -> RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? (2.9.2008 8:54:20)

Moja sta stara 10 in 11 let, pa sem še vedno v strahu, če sama prečkata cesto. Saj ne, da ne bi pazili - vozniki so taki.
Sem hčero 2 leti nazaj čakala na drugi strani ceste, na obeh straneh kolona, en "pametni" pa iz kolone ven in z vsem šusom dalje. Samo korak več bi naredila, pa bi jo pred mojimi očmi nabasal. Mogoče sem zato tako v strahu, pa jih še vedno raje vozim, kot, pa, da sama hodita preko ceste. Je pa res, da že 3. leto hodita na avtobus.

SPORTINA -> RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? (2.9.2008 13:18:56)

Mi ravno razpravljamo....kdaj pa "smejo" it sami iz šole - brez spremstva?
Moje je v drugem (ex prvi), pa jo ne upamo pustiti samo.

Kerensa* -> RE: Kdaj prvič sam čez cesto?? (2.9.2008 15:06:43)

Moj sin bo kmalu star 11 let, vendar ga samega čez glavne ljubljanske prometnice še vedno ne pustim... v šolo in iz šole ga vozimo (od parkirišča do parkirišča), na drugih relacijah, kjer se samostojno giblje, pa mu prečkanja cest niso potrebna... manjše ulice v naselju je prvič prečkal sam, ko je bil star cca. 8 let, ko smo ga začeli puščati samega na igrišča med bloki za nekaj časa.

Stran: [1]