|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj povedati za nosečnost?
5.10.2009 10:54:59   
kallia
Vem, da so te teme že bile, prebrala sem vse, kar je iskalnik našel. Ampak ker so teme stare več kot dve leti, na RR pa je marsikakšna nova uporabnica, sem odprla novo temo.

Torej kdaj povedati (tukaj mislim, predvsem na domače) za nosečnost?
Jaz sem zdaj v 6. tednu, v prvi nosečnosti sem povedala po prvem pregledu, pa tudi zdaj sem mislila, da bo tako, pa sem kar nekako v dvomih. Me (naju) kar razganja od veselja in bi rada kar povedala.

Zakaj ste povedale šele po prvem pregledu? Jaz sem v prvi nosečnosti povedala zato, da sem se pač prepričala, da plodek je in da srček bije. Ampak zdaj razmišljam, saj tudi če bo kaj narobe že na prvem pregledu, bo prvi ki bo izvedel moj mož, druga pa moja mami. Tega res ne bi mogla skrivati pred njo. Prav tako bi zvedeli starši od mojega, saj jim tega res ne bi mogla skrivati. Sčasoma pa bi itak izvedeli vsi.

Pa tudi to, da so samo prvi trije meseci rizični, ne verjamem več. Svakinja je imela splav v 19. tednu. Torej me lahko nekaj slabega doleti skoraj čez celo nosečnost.

Zakaj torej ''skrivati'' do prvega pregleda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj povedati za nosečnost?
5.10.2009 11:16:13   
čaki
jaz sem obakrat mogla glodat dvoje tablete, za ovulacijo in nevem kaj še, tko da sem bla obakrat tko srečna, da sem zanosila, za so skor isti dan vsi zvedli. moj je tud reku, da je to lepa novica, da ni kej skrivat

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2009 11:25:04   
Suzikaa
Jaz sem po prvem pregledu povedala samo iz tega razloga, da sem bila res 100% prepričana, da je to to! Jaz se na menstruacijo nisem mogla ozirati, ker sem imela zelo neredno! Če ne bi slučajno doma naredila testa (za hec user posted image ), potem ne vem kdaj bi začela slutit da sem noseča.
Povedala pa sva takoj vsem, saj sva bila tako srečna, da sva hotela da izve cel svet user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2009 12:10:23   
nincrli
Jaz sem povedala po prvem pregledu ravno zato, da je bilo potrjeno, da srček bije itd. 

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2009 12:10:34   
Mateja4
jaz sem tudi po 1 pregledu povedala...

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2009 12:15:10   
Špela30
Najbližjim domačim sva povedala takojuser posted image .
To je res tako lepa novica, da je težko skrivatuser posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2009 12:16:38   
**Tinkara78**
Pri meni so vsi pričakovali nosečnost. Tudi direktor, ker sem mu po pol leta v firmi povedala, da bomo delali na otroku. Sem morala, ker sem bila na bolniški. Test sem naredila sama, tak brez veze in je bil pozitiven. Je prišel moj s službene poti in sem mu ga takoj pokazala. Mislim, da sva isti dan povedala mojim, za vikend pa njegovim vključno s sestro. Ostali so izvedeli postopoma. Nekateri prej, nekateri pozneje.

Drugič -  ne vem če bo.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2009 12:54:53   
slovenka
Midva sva v prvo domačim povedala takoj, šefu sem povedala tudi kmalu, da sva si splanirala delo, ko me ne bo, ostalim sodelavcem pa sem povedala po NS - in sicer zaradi bojazni pred SS, da ne bi rabila potem javnosti razlagati, da zdaj pa nisem več noseča...

Sedaj pa so v bistvu takoj vsi izvedeli, ker je tako naneslo, plan ni bil... pa sem dobila v službi predlog, da prevzamem kar vodenje enega celega sektorja, kjer pa ne bi bilo fajn, da bi šla čez par mesecev na porodniško, tako da sem morala še preden sem se sama prav "sprijaznila" z nosečnostjo, vsem sodelavcem povedati user posted image Sedaj pa upamo, da ne bom rabila razlagati nasprotnega - da nisem več... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2009 12:59:31   
ellie
Jaz sem mojemu povedala tisti dan, ko sem naredila test...edino počakala sem, da je prišel iz službeuser posted image . Mojim in njegovim sva povedala po 1. pregledu...ravno zato, da smo se prepričali, da je vse ok. Tisti znanci, s katerimi se redno srečujemo, so večinoma sami oapzili. Nekaj kolegic in kolegov je zvedelo po nuhalni...večina pa po morfologiji. Čeprav o tem, da bi bilo kaj narobe...nisem niti razmišljala. Konec koncev je znanka 3 tedne pred rokom zgubila otroka...tako da ni nobenega zagotovila. Pač poveš tistim in takrat, ko se ti zdi primerno..

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?