kallia -> Kdaj povedati za nosečnost? (5.10.2009 10:54:59)
|
Vem, da so te teme že bile, prebrala sem vse, kar je iskalnik našel. Ampak ker so teme stare več kot dve leti, na RR pa je marsikakšna nova uporabnica, sem odprla novo temo. Torej kdaj povedati (tukaj mislim, predvsem na domače) za nosečnost? Jaz sem zdaj v 6. tednu, v prvi nosečnosti sem povedala po prvem pregledu, pa tudi zdaj sem mislila, da bo tako, pa sem kar nekako v dvomih. Me (naju) kar razganja od veselja in bi rada kar povedala. Zakaj ste povedale šele po prvem pregledu? Jaz sem v prvi nosečnosti povedala zato, da sem se pač prepričala, da plodek je in da srček bije. Ampak zdaj razmišljam, saj tudi če bo kaj narobe že na prvem pregledu, bo prvi ki bo izvedel moj mož, druga pa moja mami. Tega res ne bi mogla skrivati pred njo. Prav tako bi zvedeli starši od mojega, saj jim tega res ne bi mogla skrivati. Sčasoma pa bi itak izvedeli vsi. Pa tudi to, da so samo prvi trije meseci rizični, ne verjamem več. Svakinja je imela splav v 19. tednu. Torej me lahko nekaj slabega doleti skoraj čez celo nosečnost. Zakaj torej ''skrivati'' do prvega pregleda?
|
|
|
|