Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 11:18:49
|
|
|
|
taška30
|
Jaz sem ji pri 5 mesecih, ko smo začeli z gosto hrano, sadne kašice razredčila s pomarančnim sokom - stisnjenim. Tako je svetoval pediater. Glede možnih alergij je rekel, da je potebno fajn oprati olupek, da ko prerežeš, da ne pride v stik s sredico kaj iz olupka. Ker le zaradi olupka so možnosti alergij, baje. Ni bilo nobenih problemov. Ravno zadnjič mi je tašča povedala, da je mojmu možu že pri 2 tednih (!!!) po nasvetu pediatra dala žličko pomarančnega soka, ker je bil zaprt.
|
|
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 12:43:27
|
|
|
|
darja72
|
Pri več kot enem letu. Baje agrumi niso priporočljivi preveč zgodaj. Sicer pa se itak vsak po svoje odloči. lp
|
|
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 12:48:27
|
|
|
|
ZARA
|
Pomoje komot daš....jst sem tamali dala pomaranče in mandarine že zelo zgodaj (po 5 mesecu) in nikol ni blo problemov...sploh jih ma pa zelo rada...tud zdej (17.5 mes) najraje pije sok iz stisnjene pomaranče...
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 14:57:45
|
|
|
|
happy
|
meni je tudi patronažna odsvetovala do 1. leta starosti. Lahko pa poskusiš v manjših količinah, pa boš vidla. Opazuj ritko, ker lahko postane rdeča in pekoča, prav zaradi kisline agrumov! mah, jaz bom svoji verjetno tudi prej ponudila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?