Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 11:18:49
|
|
|
|
taška30
|
Jaz sem ji pri 5 mesecih, ko smo začeli z gosto hrano, sadne kašice razredčila s pomarančnim sokom - stisnjenim. Tako je svetoval pediater. Glede možnih alergij je rekel, da je potebno fajn oprati olupek, da ko prerežeš, da ne pride v stik s sredico kaj iz olupka. Ker le zaradi olupka so možnosti alergij, baje. Ni bilo nobenih problemov. Ravno zadnjič mi je tašča povedala, da je mojmu možu že pri 2 tednih (!!!) po nasvetu pediatra dala žličko pomarančnega soka, ker je bil zaprt.
|
|
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 12:43:27
|
|
|
|
darja72
|
Pri več kot enem letu. Baje agrumi niso priporočljivi preveč zgodaj. Sicer pa se itak vsak po svoje odloči. lp
|
|
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 12:48:27
|
|
|
|
ZARA
|
Pomoje komot daš....jst sem tamali dala pomaranče in mandarine že zelo zgodaj (po 5 mesecu) in nikol ni blo problemov...sploh jih ma pa zelo rada...tud zdej (17.5 mes) najraje pije sok iz stisnjene pomaranče...
|
|
RE: Kdaj pomaranče,limone?? 13.10.2005 14:57:45
|
|
|
|
happy
|
meni je tudi patronažna odsvetovala do 1. leta starosti. Lahko pa poskusiš v manjših količinah, pa boš vidla. Opazuj ritko, ker lahko postane rdeča in pekoča, prav zaradi kisline agrumov! mah, jaz bom svoji verjetno tudi prej ponudila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.