|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj pokaže test?
9.9.2007 21:01:53   
*K*A*T*R*A*
Lep pozdrav!

Imam problem, zato se obračam na vas s prošnjo, dami svetujete... Pred 4 dnevi mi je med odnosom počil kondom, bila sem tik pred menstruacijo... Do danes le- te še nisem dobila. Zanima  me, kdaj test pokaže rezultat in ali je možno,da pride do zanositve v času tik pred menstruacijo. Hvala!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.9.2007 14:43:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HELP :(
9.9.2007 21:06:50   
ZARA
Možnosti, da pride do oploditve vedno obstajajo, pred in takoj po M sicer manjše, ampak obstajajo. Če te zelo skrbi, pojdi do zdravnika da ti vzamejo kri in boš takoj vedela pri čem si. Pa srečno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu *K*A*T*R*A*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2007 21:08:09   
*K*A*T*R*A*
Kri? Ojej :S:S:S

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2007 21:08:22   
jagoga
Če bi ima normalno ovulacijo okoli 14 dni po prejšnji penstruaciji bi test pokazal pozitivno v primeru nosečnosti po nekajdnevm+nem izostanku menstruacije. Najbolje, da nekaj dni počakaš, ker bo verjetno menstruacija prišla z nekajdnevno zamudo. Tudi stres vpliva da menstruacija zamuja.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2007 21:10:01   
*K*A*T*R*A*
Js sm se tolk ustrašla ko je poču da... joooojjjj... 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2007 10:24:57   
valči
Je možno,da zanosiš tik pred menstruacijo,jaz sem živ dokaz zato.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 10:31:17   
Anonimen
Tudi nama z fantom je počil kondom in sicer je bilo to proti koncu menstruacije(malo sem še krvavela).
No naslednjih 9 mesecev pa je ni bilo.
Torej so kljub  temu možnosti,da si zanosila.Lahko pa ,da si trenutno pod stresom in je zaradi tega zamuda. Boš videla,čez par dni. Seda ti trenutno ostane samo čakanje ali pa greš k ginekologu,kot je ena napisala.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 21:08:14   
*K*A*T*R*A*
no men zdej zamuja že 4 dni... tak da... joooj :S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2007 20:16:44   
dabe
poskusi s testom, še bolje pa da greš k ginekologu. meni test dvakrat ni pokazal, šele v tretje - zdej pa veslo čakamo na babya!

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2007 20:55:51   
*K*A*T*R*A*
hoi.... sem nardila test, pa je bla sam ena črtica :D ampak so mi punce v službi rekle, da naj se ne veselim preveč in ga ponovim v roku 48 ur :S:S:S

(odgovor članu dabe)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?